Póker: Tom Dwan nyerésre áll a kihívás felénél

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Folytatódott a "durrrr challenge", azaz Tom "durrrr" Dwan és Patrik Antonius közötti az 50 ezer leosztási tartó szimultán head-up kihívás.


A nyolc hónapja tartó omaha párbaj 1063 leosztással folytatódott, és így a felek már túljutottak a féltávon, hiszen már 25 145 leosztást játszottak egymással. A félidőben Dwan áll jobban, hiszen a legutóbbi összecsapás során 418 ezer dollárt zsebelt be Antoniustól, és összességében közel 700 ezer dollárt nyert már az egykori finn modelltől.

A kihívás lényege egyébként, hogy amennyiben "durrrr" nyer, félmillió dollárt kap Antoniustól, de ha a finn diadalmaskodik, ő másfél milliót nyerhet majd ellenfelétől. "Durrrr" mostani sikere egyébként azt jelenti, hogy gyakorlatilag megtriplázta előnyét, hiszen a legutóbbi játékuk után még csak körülbelül 200 ezer dollár előnyben volt az online asztaloknál hírnevet szerző fiatal amerikai.

A 23 éves Dwan egyébként azon játékosok közé tartozik, akinek valóban sokkal jobban fekszik az internetes játék, mint az élő póker, hiszen a komoly, rangos versenyeken eddig nem sok eredményt ért el, jelentős tornagyőzeleme nincs is.

A Poker24.hu legfrissebb promóciója: Nyereményözön a HVG olvasóinak a CDPókernél