Konok Péter
Szerzőnk

Konok Péter

Konok Péter hvg360

Konok Péter: Cancel culture helyett kancellárkultúra

Ahol létezik egyedül üdvözítő állami ideológia, ott a társadalom széles rétegei óhatatlanul ellenséggé válnak, írja Konok Péter. Amikor pedig a miniszterelnök uralkodó többesben beszél, átlép egy vonalat, sőt - némi képzavarral - többfelől is átlépi azt.

Konok Péter hvg360

Konok Péter: A járvány - a tökéletes ellenség

A NER már régóta keresi azt az ellenségképet, amellyel költséghatékonyan a lehető legtöbb választóra lehet a frászt hozni - emlékeztet a HVG-nek írt publicisztikájában Konok Péter, aki szerint a járvány miatt most valóban két részre szakadt az ország. Vélemény.

Konok Péter Itthon

Konok Péter: Dózsa képe

A központi akarat diadalt ül a történettudomány felett. Ez előremutató. Kiterjeszthető lenne más tudományokra, akár a reáliák területére is. Parírozzon a gravitáció, kettő meg kettő legyen öt, ha erre van hatalmi igény, mossa három tenger Magyarország partjait!

Konok Péter Vélemény

Idő van

Kurva múlt, kurva jövő!!! Adjátok vissza a kurva jelent! - sikoltott fel id. Csegey, aki nem volt a szavak embere.

Konok Péter Vélemény

Konok: Orbán posztmodern diktatúrája

Orbán ténylegesen neosztálinista, újfasiszta diktátor egy még nem kiépült diktatúrában, ahol a költséghatékonyság, a geopolitika és néhány más körülmény, de mindenekelőtt a klasszikus rablókapitalista szemlélet bizonyos fokig gátat vetnek egy rendes, wagneri léptékű diktatúrának.

1 2 3 4