Samsung Jet: újabb érintőképernyős mobil a Samsungtól

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Samsung szerint “még az okostelefonoknál is okosabb” Samsung Jet támogatja a...

A Samsung szerint “még az okostelefonoknál is okosabb” Samsung Jet támogatja a legmodernebb okostelefon alkalmazásokat, a multi task managert, és a Microsoft Exchange ActiveSync-et. A keskeny és kompakt design egy rendkívül felhasználóbarát menüt rejt magában.

A telefon AMOLED kijelzője (3.1”) a jelenleg elérhető legélénkebb színekkel rendelkező, teljes érintőképernyős mobil élményt kínálja a WVGA AMOLED kijelzővel. A 800MHz-es processzor által elért sebesség és teljesítmény a Samsung Jet-et a világ egyik leggyorsabb teljes érintőképernyős mobiljává teszi.
A Samsung TouchWiz 2.0 felhasználó felülete egyszerre nyújt hihetetlen élményt és fantasztikus új alkalmazásokat. Az újdonságok között találjuk a „motion gate”-et, az intelligens feloldást és egyénileg beállítható widgeteket, melyek jól jöhetnek munkánk és szabadidőnk során egyaránt.

A Samsung Dolfin Internet böngészője gyorsan és könnyedén teremt lehetőséget a felhasználóknak, hogy a neten szörföljenek, illetve felkeressék kedvenc weboldalaikat, különös tekintettel a közösségi oldalakra. A böngésző lehetőséget biztosít egyszerre öt weboldal megnyitására és könyvjelzők hozzáadására; így nyújtva tökéletes netezési élményt. Legkedvesebb weboldalaink widget-ként is beállíthatók a telefon képernyőjén. A beépített ad-blocker (reklámblokkoló) szintén praktikus funkció. Mindezen túl a Dolfin „egyujjas zoomja” lehetővé teszi, hogy kényelmesen nagyítsunk a weboldalakon a minket érdeklő részletekre.

JK Shin, a Samsung Electronics alelnöke, a Telecom Üzletág vezetője így nyilatkozott: “A Samsung Jet egyedülálló mobil élményt kínál felhasználóinak, köszönhetően a technológia területén betöltött vezető szerepünknek, és a tökéletes kidolgozásnak. Célunk a vásárlóink tökéletes elégedettsége, és úgy hiszem, hogy a Samsung Jet minden elvárásnak megfelel. Korunk mobiltelefon felhasználói okostelefon alkalmazásokat és egyszerű használhatóságot várnak el, és mi ezzel a készülékkel mindkettőt biztosítjuk. A Samsung Jet tökéletesen tükrözi, hogy milyen fontosak nekünk felhasználóink.”

A Samsung a Jet összes képességét egy elegáns, keskeny designba csomagolta. A telefonban rengeteg multimédiás alkalmazást is találhatunk, plusz 5 Megapixeles kamerát, beépített GPS-t, DNSe & SRS Hang effektus technológiát a kiemelkedő hangminőség érdekében, illetve DivX és XviD video támogatást, a különféle videoformátumok letöltéséhez és megnézéséhez.

Hozzászólások