20 ezer forintért 10 nap alatt menő lehet az Instagramon

20 ezer forintért 10 nap alatt menő lehet az Instagramon

Utolsó frissítés:

Balogh Csaba Szerző:

Balogh Csaba
Balogh Csaba

Egy húszezresért cserébe ötezer új követőt, újabb húszezerért cserébe pedig ugyanennyi instagramos lájkot lehet kapni a neten. A szolgáltatást nyújtó cég azt ígéri, így menőbb lesz a felhasználó a legnépszerűbb képmegosztón.

A legkisebb csomagban 2500 forint ellenében 500 követőt, míg 19 900 forintért már 5000 kíváncsinak tűnő instagramos felhasználót vagy éppen képekre érkező lájkolást ígér az InstagramVásár szolgáltatás. Az üzemeltetők nem robotrajongókat, hanem valós követőket ígérnek, a kisebb kéréseket 2-7, a nagyobb tábor összehozását 5-10 napon belül garantálva.

A lájkvásárlás nem új dolog, nagyjából egyidős a közösségi marketing felfutásával. Aktuális, instagramos megvalósítása mögött egy közel 2600 facebookos rajongóval rendelkező (?) debreceni informatikai kft. áll. Bár a cég nagyon is magyar, a követők nem lesznek azok: érdeklődésünkre elmondták, hogy az 500-5000 bérrajongó nemzetközi felhasználó, kizárólag magyar júzeres csomagot még külön kérésre sem tudnak adni.

Betalicskázzák
©

Aki nem ragaszkodik a magyar lájktermelőktől való vásárláshoz, az külföldi, semmivel sem kevésbé megbízhatónak tűnő oldalakon 2500 rajongót már 30 dollárért (kb. 6500 forint) is vásárolhat.

Ha/ahol tényleg valós felhasználókról van szó – akik adott esetben filléreket kaphatnak egy-egy új követésért –, a legalábbis furcsának tűnő szolgáltatásokat nehéz vagy lehetetlen az Instagram szabályzata alapján megfogni.

Az InstagramVásár információs vonalát felhívva ráadásul azt az ígéretet is megkaptuk, egy követős nagybevásárlással duplán is jól járhatunk: a valós felhasználók ugyanis, még ha csak némi pénzmagért cserébe követtek is be minket, mivel valósak, ezért a valóban hatásos képeink egy részét önszántukból is lájkolgatják majd. Tehát nem csak azért szeretnek majd minket, mert fizettünk, hanem azért, akik valójában vagyunk. Feltéve persze, ha előbb fizetünk.