Így kezelhet minden e-mailt, hírt és értesítést egy helyen

Így kezelhet minden e-mailt, hírt és értesítést egy helyen

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ez az új alkalmazás nevével is arra utal, hogy az e-maileket, a híreket és a közösségi médiából érkező értesítéseket nagyon gyorsan át tudjuk futni a mobilon.

A Faast ingyen letölthető az App Store-ból, de ha valakinek két hét után is tetszik az alkalmazás, már fizetnie kell érte. Nem véletlenül, hiszen az életünket megkönnyítheti, hogy mindazt kezelhetjük vele egy helyen, amit mobillal sokan a legtöbbször csekkolunk le: e-mailek, hírek, valamint facebookos és twitteres értesítések.

Az alkalmazás letöltése után engedélyeznünk kell, hogy az e-mail, RSS-olvasó, Facebook és Twitter fiókunkhoz hozzáférjen, és máris egy helyen van minden. Az e-mailek, a hírek és az értesítések hasonló elemekként jelennek meg, amelyeket elolvashatunk, olvasatlannak vagy kedvencnek jelölhetünk, megoszthatunk vagy kitörölhetünk. Szinkronizálhatjuk a elemeket a Dropbox segítségével, illetve elmenthetjük őket a későbbi olvasásokra kitalált népszerű alkalmazásokkal (Pocket, Instapaper, Readability) és könyvjelző szolgáltatásokkal (Evernote, Delicious, Pinboard).

Két hét próbát mindenképp megér, aztán el lehet dönteni, hogy havonta 2, 5 vagy 10 dollárt is fizetnénk-e érte, attól függően, hogy két, tíz vagy korlátlan helyről szeretnék begyűjteni az e-maileket, híreket és értesítéseket.