Magyar nőket futtató hálózat bukott le Olaszországban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Ötszáz magyar lány és asszony szerepelt egy, a héten lebukott firenzei callgirl-hálózat listáján. A magyar nők kéthetes turnusokban szolgáltak ki olasz férfiakat- adja hírül a La Repubblica.

A magyar lányokat a telefonos szexuális szolgáltatások piacára egy harmincas éveiben járó magyar nő szervezte be, akit több olasz segítőjével, köztük ingatlantulajdonosokkal az olasz rendőrség letartóztatott - írja az olasz lap.

A magyar kerítő egy pesti műsorújságon keresztül hirdetett "könnyű munkát" hostessként Toscanában kéthetes turnusokban a magyar hölgyeknek, akiknek napi száz euró járt szolgáltatásaikért. A madám - aki maga is dolgozott a hálózatnak - azonban 200-1000 euró közötti összeget is elkért egy-egy félórás szolgáltatásért a kliensektől, akik interneten válogathattak a közel félezer magyar hölgyből álló adatbankból.

A prostituáltakat futtató nő számítógépében csaknem félezer magyar nő adatait találta meg a rendőrség. Nem volt köztük kiskorú és a magyar kéjhölgyek kivétel nélkül alkalmazottak, illetve diákok voltak, akik tudatában voltak annak, mire is vállalkoztak szabadságuk vagy a vakáció néhány hetében.