Matthäus 6000 dolláros telefonszámlát hagyott Brazíliában

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Matthäus hatezer dolláros telefonszámlával lóg abrazil Atlético Paranaense labdarúgóklubnak.

A brazil Atlético Paranaense labdarúgóklub szerint Lothar Matthäus átszámítva csaknem hatezer dolláros (1,3 millió forint) kifizetetlen telefonszámlát hagyott hátra két héttel ezelőtti távozásakor.

Az egyesület feltette honlapjára a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányának mintegy 13 ezer realos hátralékát bizonyító jegyzéket, közölve: a német szakembernek kell azt törlesztenie.

Rövid kommentárjukban a Paranaense illetékesei hozzáteszik: az eleinte családi, majd egyéb okokra hivatkozó Matthäus főként a rendezetlen számlák miatt hagyta el a klubot. Korábbi lapértesülések szerint a brazilok jogi lépéseket is kilátásba helyeztek a szerződését egyoldalúan felbontó trénerrel szemben.

A 150-szeres válogatott klasszis február 1-én győzelemmel mutatkozott be új csapata kispadján. A bajnokságban később is veretlen maradt együttesével, március 10-én azonban a játékvezető megsértése miatt 30 napos eltiltással sújtották. Végül március 17-én elhagyta a Paranaensét, utódja Givanildo Oliveira lett.