Sebesült magyar kisfiú Törökországban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Egy 15 éves magyar fiú is megsérült a törökországi Anatalya közelében történt robbanásnál - közölte az a gyerek itthon tartózkodó édesanyja. A gyerek látta, amint a robbanás után egy magyar férfi összeesett, majd a fiú a többiekkel menekült a helyszínről.

A fiú a vasárnap délután bekövetkezett robbanásnál egy közeli étteremben volt, a hátába több szilánk fúródott, ezeket később egy kórházban eltávolították, a gyerek jól van - számolt be az édesanya, aki telefonon beszélt a fiával.
 
Mint mondta, a gyerek látta, amint a robbanás után egy magyar férfi összeesett, majd a fiú a többiekkel menekült a helyszínről.
 
A magyar gyerek édesapjával egy utazási iroda szervezésében nyaralt a török Riviérán. A manavgati vízeséshez, amelynek közelében a robbanás történt, apja egyik barátja kíséretében indult egy csoporttal, az apa a szállodában maradt.
 
Az anya arról is beszámolt, hogy fiát még két napig megfigyelés alatt tartják a kórházban, utána jönnek haza, így hazajövetelük egybeesik az eredeti menetrenddel, hiszen csütörtökig tartott volna a nyaralás.
 
Az anya vasárnap este óta nem tudja elérni mobiltelefonon sem a fiát, sem pedig az édesapját.
 
A török Riviéra egyik kedvelt üdülőhelye, Antalya közelében, egy kirándulóhelyen történt robbanásnak több áldozata és sérültje is van. A jelentések szerint négyen meghaltak - köztük nagy bizonyossággal egy magyar turista is -, többen súlyosan megsebesültek, köztük egy 15 éves magyar kislány is, őt kórházban ápolják.