Kate Moss szexi klipsorozatával toboroznak vásárlókat - videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Pikáns videosorozattal reklámozza az egyik alsónemű cég termékeit Kate Moss. A 32 éves szupermodell legutóbbi klipje olyan népszerű volt, hogy a letöltések miatt lefagyott a ruhagyártó cég webszervere - olvasható a Daily Mailben. A videó időközben szárnyra kelt, ma már nem csak a cég honlapjáról érhető el.

A Dreams of Miss X című, a Las Vegas-i Mike Figgis rendezte sorozat harmadik részét publikálták most. Az előző rész olyan népszerű volt, hogy lefagyasztotta az Agent Provocateur szervereit.

A klip, amelyben Kate Moss látható az Agent Provocateur alsóneműgyártó cég termékeiben, időközben a gerillamarketing leggyorsabban fejlődő szegmensét jelentő internetes fájlmegosztó weboldalakon is megjelent.

A fogadtatás inkább vegyes, mint átütő: a hozzászólók egy része szerint a modell félelmetes és ijesztő. A sorozat első darabja teljes egészében elérhető a közelmúltban a Google által megvásárolt YouTube oldalán (lásd videónkat), a többi epizódból egyelőre csak az ízelítők.

Lapértesülések szerint a 32 éves brit modell gyereket szeretne kábítószerező barátjától, Pete Doherty zenésztől. A brit Mirror úgy tudja: Moss nem szeretne sokat várni második gyermekével, mert akkor túl nagy lenne a korkülönbség 4 éves, Lila nevű lánya és a születendő testvér között. A kilátások - a gyerek szempontjából - azonban így sem túl jók: Dohertyt a Contactmusic című szigetországi online magazin olvasói nemrég Nagy-Britannia legrosszabb apjának minősítették.