Letartóztatták a nőt, aki ellopta Nancy Pelosi laptopját

Letartóztatták a nőt, aki ellopta Nancy Pelosi laptopját

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Állítólag az oroszoknak akarta a Capitolium megtámadása után eladni Nancy Pelosi laptopját, de nem sikerült neki. Annyi biztos, hogy letartóztatták.

Letartóztatták Riley June Williamst, akit azzal vádolnak, hogy a Capitolium megtámadása alatt ellopta a Képviselőház demokrata többségét vezető Nancy Pelosi laptopját és egy külső merevlemezét – jelentették be az amerikai hatóságok.

A The Guardian azt írja: a nővel szemben még vasárnap adtak ki körözést, de akkor még csak azzal vádolták meg, hogy rendbontásban vett részt. Az egyik exbarátja azonban értesítette az FBI-t, hogy Williams felvételeket küldött neki arról, hogy ellopta Pelosi laptopját. Nem megerősített hírek arról is szóltak, hogy ezeket az orosz hírszerzésnek akarta eladni, de azt nem tudni, hogy ez igaz-e, ahogy azt sem, hogy megtalálták-e a hatóságok a laptopot.

Drew Hammill, Pelosi kabinetfőnöke azt tette hozzá mindehhez: túl sok izgalmas dolgot nem találhatnak a gépen, azt mindössze prezentációk megtartására szokta a politikus használni.

Hozzászólások