szerző:
hvg.hu

Az 1-es villamosok sem járnak, több is feltorlódott belőlük.

Munkatársunk elmondása szerint teljes közlekedési káosz alakult ki az Árpád híd metróállomás környékén, az 1-es villamosok nem járnak és több is feltorlódott belőlük egymás után, dugó alakult ki és a buszmegállókban is tömegek várakoznak.

A rendőrség honlapján a káosz okáról azt írják, egy felsővezeték szakadt le délután fél 1 előtt valamivel, a Róbert Károly körút és a Váci út kereszteződésében ugyanis épp egy műszaki hibás trolibuszt vontattak, amikor leszakította a felsővezetéket.

©

A forgalmat rendőrök irányítják.

A BKK a Facebook-oldalán annyit közölt, hogy az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Bécsi út/Vörösvári út és Zugló vasútállomás között járműhiba miatt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!