szerző:
HavariaPress

Egy 11 éves kerékpározó fiú sérült meg Gyomaendrődön, mikor egy autós elütötte a kerékpárúton. A bicikli csomagtartóján ülő kislánynak nem esett baja.

A baleset vasárnap délután történt a Békés megyei kisváros Fő útján, egy benzinkútnál. Egy autós a benzinkútról kifelé hajtva ütötte el a kerékpárúton közlekedő fiút, aki egy kislányt szállított kerékpárja csomagtartóján.

Az ütközés során a biciklit hajtó 11 éves gyermek könnyű sérüléseket szenvedett, a csomagtartón ülő kislánynak nem esett baja.

Eleken is balesetet szenvedett egy kerékpározó gyermek vasárnap. A 12 éves fiú, miután lába lecsúszott a pedálról, egyensúlyát vesztve hajtott neki egy álló autónak. A gyermek megsérült, de állapota nem súlyos.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!