szerző:
hvg.hu

Ezt hívják gyors helyzetfelismerésnek, amiért minimum járna a prémium.

Egy csehországi városkában történt a héten az eset, amelyről a helyi rendőrség kirakata az iparikamerás videót, amikor egy építkezési áruház parkolójában egy személyautó parkolt le egy kisteherautó mellé, majd el akarták vinni az autót. Amikor ez nem sikerült – mert kiderült valaki ül a fehér autóban - menekülőre fogták.

Az elkövetőt a parkoló végében lévő targoncás segítségével tudták elkapni, aki gyorsan a kocsi elé hajtott.  Az autós persze gyorsan visszafordult, csakhogy akkor már egy másik lovag, egy másik targoncán ült és az is akcióba lendült, majd gyorsan még egy másik is. Ezzel kész volt a csapda.

A raktárosok komoly elismerést érdemelnek, és talán nem csak szóban, de valami anyagi kompenzáció formájában is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!