Bejelentkezés  

Lomizók kezében robbant fel egy világháborús bomba Bangkokban

Felrobbant egy második világháborús bomba szerdán Bangkokban, miközben ócskavas-kereskedők próbálták szétszerelni a szerkezetet, hogy kiszedjék belőle a fémet. Legalább hét ember meghalt és tizenkilencen megsérültek – közölte a rendőrség.

MTI

7 ámulatba ejtő tetőterasz a világ legmenőbb városainak tetején – galéria

7 ámulatba ejtő tetőterasz a világ legmenőbb városainak tetején – galéria

Főképp hotelek sky bárjai alkotják azt a listát, melyen a világ legcsodálatosabb tetőteraszai szerepelnek, kilátással a legmenőbb metropoliszokra.

hvg.hu

Fotók: fejen állva gyakorlatoznak a terrorizmus ellen Thaiföldön

Fotók: fejen állva gyakorlatoznak a terrorizmus ellen Thaiföldön

A thaiföldi biztonsági alakulatok kommandós egységének tagjai terrorizmusellenes gyakorlatozást tartanak Bangkokban.

Merénylet Bangkokban: meghalt a megsebesült kislány

Meghalt hétfőn Thaiföldön az a hatéves kislány, aki az előző napi bangkoki pokolgépes merényletben sebesült meg - közölték egészségügyi források.

MTI

Mégsem tüntetnek a thaiföldi rizstermesztők

Lefújták a bangkoki nemzetközi repülőtér elé tervezett traktoros kormányellenes tiltakozó akciót a thaiföldi rizstermesztők pénteken, miután ígéretet kaptak a kabinettől, hogy a jövő héten megkapják elmaradt pénzüket.

MTI

Tüntetők vették körbe a kormányfői székhelyet Bangkokban

Több ezren vonultak Jinglak Sinavatra thaiföldi kormányfő átmeneti székhelye elé Bangkok északi részén, egy nappal azután, hogy rohamrendőrök és demonstrálók összecsapásaiban legkevesebb öt ember vesztette életét.

MTI

Gumibotos rendőrök távolítottak el tüntetőket Bangkok óvárosából

Rohamrendőrök ezrei vonultak ki pénteken Bangkok óvárosába, hogy megtisztítsák a tüntetőktől a miniszterelnöki hivatal környékét.

MTI

Tüntetőkre támadtak Bangkokban, halálos áldozat is van

Ellenzéki tüntetőkre támadtak ismeretlenek keddre virradóan a thaiföldi fővárosban, Bangkokban, egy ember meghalt, egy megsebesült - közölték a hatóságok.

MTI

Robbanások Bangkokban, sokan megsebesültek

Két robbanás történt vasárnap Bangkokban a kormányellenes tüntetők által elfoglalt egyik helyszínen, egy emlékmű közelében; kórházi források szerint a detonációkban 28-an megsebesültek.

MTI

Felrobbant egy bomba a tüntetők között Thaiföldön

Robbanás történt pénteken a thaiföldi fővárosban egy kormányellenes tüntetőmenetben, a mentők szerint legalább 28-an megsebesültek.

MTI

Lövések hallatszottak Bangkokban - megtámadták a tüntetőket

Egy 56 éves helyi lakos beszámolt arról, hogy két óra leforgása alatt mintegy 30 lövést hallott egy ismeretlen helyről, a célpont vélhetően a tüntetők egyik barikádja volt. Egy férfi és egy nőt találtak el ismeretlenek.

MTI

Fotó: megbénult Bangkok az ellenzéki tüntetők tömegétől

Fotó: megbénult Bangkok az ellenzéki tüntetők tömegétől

Thaiföldi ellenzéki tüntetők követelik Jinglak Sinavatra thaiföldi miniszterelnök kormányának távozását Bangkokban.

Nem csitul a káosz Bangkokban, a kormányfő nem mond le

Nem hajlandó lemondani Jinglak Sinavatra thaiföldi miniszterelnök, miközben a távozását követelő, a főváros életét második napja megbénító tüntetők mozgásszabadságának korlátozásával fenyegették meg kedden.

MTI

Káosz Bangkokban: törölt repülőjáratok, körbezárt kormányépületek

Második napja folytatódnak Bangkokban a főváros életét megbénító ellenzéki tömegmegmozdulások, a tüntetők kedden körülzárták a vámhivatal épületét, és azt tervezik, hogy ellehetetlenítik más kormányintézmények munkáját is.

MTI

Megállt az élet Bangkokban

A februárra kiírt előre hozott választások elhalasztásáról való tanácskozásra hívta meg az ellene tüntetőket és az ellenzéki pártokat Jinglak Sinavatra thaiföldi miniszterelnök, miközben a demonstrálók számos fontos csomópontot elfoglaltak és megbénították a közlekedést Bangkokban hétfőn.

MTI

Úttorlaszokkal bénították meg Bangkokot

A thaiföldi ellenzék elkezdte hétfőn a forgalom megbénítását a fővárosban, hogy lemondásra kényszerítse a miniszterelnököt. Több ezren emeltek torlaszokat a nagyobb útkereszteződésekben Bangkokban.

MTI

Thaiföld - többen megsebesültek a lövöldözésben

Ismeretlen fegyveresek tüzet nyitottak a thaiföldi kormányellenes tüntetők egyik bangkoki táborára szombat hajnalban, a támadásban hét ember sebesült meg, egyikük súlyosan - közölte a rendőrség.

MTI

Rohamrendőrök tüntettek az erőszakos tüntetők ellen

500 rendőr barátaival és családtagjaival demonstrált Bangkokban. Korábban egy társukkal halálos lövés végzett, amikor összecsaptak az erőszakos tüntetőkkel.

MTI-OS

Ezrek zártak körbe egy bangkoki stadiont

A thaiföldi kormány ellen tüntetők ezrei zárták körbe hétfőn azt a bangkoki stadiont, amelyben az előre hozott választások jelöltjeinek regisztrációja kezdődött volna. A demokrata párti tüntetők még az éjjel gyülekezni kezdtek a stadion körül, s elállták annak bejáratait.

MTI

A thaiföldi hadsereg most nem akar puccsot

A thaiföldi hadsereg most nem akar puccsot

A rendőrség országos parancsnoksága előtt tiltakoztak szerdán a thaiföldi kormány távozását követelő tüntetők. Vezetőjük azt mondta: nem tágítanak, annak ellenére, hogy a kormány próbálja lecsillapítani a bangkoki tüntetőket.

MTI
1236

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X