hvg.hu Itthon

Bosszúra szomjas örmények várják Kósa Lajost Los Angelesben

Ha azt hitte a kormány, a világ már elfelejtette az azeri baltás gyilkos 2012-es kiadatását, hát tévedett: az amerikai örmények körében már elindult a riadólánc: érkezik a korrupt magyar kormány minisztere Los Angelesben. Meleg pillanatok jöhetnek.

MTI Itthon

Kósa Lajosnak felejthetetlen lesz ez a nap

A volt debreceni polgármester, a Fidesz-frakció távozó vezetője leteheti miniszteri esküjét. Kedden egyebek mellett Csongrád megye átnevezéséről dönthetnek a képviselők.

hvg.hu Itthon

Kósa-show tompította a parlamenti világvége-bejelentést – videó

A Fidesz távozó frakcióvezetője nem szerette volna, ha az óvodából hazahurcolt kórokozó miatt krákognia kellett volna nyilatkozás közben. A DK-s Vadai Ágnes viszont elégedetlen volt, amiért szerinte semmi érdemit nem tudtak meg a honvédelmi bizottság csütörtöki ülésén a tömeges bevándorlás várható alakulásáról, ehelyett inkább az állítólagos Soros-tervhez kapcsolódó nemzeti konzultációra koncentráltak a kormánypárti képviselők. Videó.

hvg.hu Itthon

Kósa Lajos nem bírja az új menzakaját, marad a körömpörköltnél és a pacalnál – videó

A távozó fideszes frakcióvezető és leendő miniszter egy sajtótájékoztatón feltárta étkezési titkait. Kósa Lajos a reformkaját nem bírja, nála a körömpörkölt, a pacalpörkölt és a gulyásleves az igazi. Utóbbiba mindig tesz egy kanál Erős Pistát, sőt, még a dobostortára is. De csak azért, mert gyermekkorában sem a sótlan, főtt hús és a friss, párolt zöldség volt a kedvence, hanem a friss, meleg kenyér, jó vastagon megkenve fokhagymás zsírral. Magyar gyomorba magyar étel való.

hvg.hu Itthon

Kósa Lajos leadta friss kampányinterjúját a Magyar Időknek

A Fidesz távozó frakcióvezetője szerint politikai horror lenne, ha 2018-tól egy Molnár Gyula–Vona Gábor–Szél Bernadett–Karácsony Gergely–Fekete-Győr András–Gyurcsány Ferenc–Bokros Lajos fémjelezte kormány irányítaná az országot.

MTI Itthon

Kósa Lajos miniszteri kiteljesedése komoly személyzeti keringőt okoz

Több személyi döntés is születik a Fidesz-KDNP szerdán kezdődő háromnapos frakcióülésén - például az új Fidesz-frakcióvezető személyéről, aki várhatóan Gulyás Gergely lesz. A tanácskozáson a miniszterelnök és a kormány tagjai is előadást tartanak majd, és napirenden lesz egyebek mellett a kötelező betelepítési kvóták ügye, valamint a népesedéspolitika.

hvg.hu Itthon

A Stones-tól Bözsiig: Kósa-retrospektív

A Fidesz leköszönő frakcióvezetője gyakran nem a kérdésre válaszol, de ezt legalább néha viccesen teszi. Válogatás Kósa Lajos frakcióvezetői munkásságából.

1 2 3 4 5 6 7
38

A címlapról ajánljuk