hvg.hu Itthon

Budafoki fideszes: Meg kell szabadulni a Fidesz sötét oldalától

Sebes Gábor fideszes önkormányzati képviselő a választás másnapján írt véleményt arról, "Rogán Antal, Semjén Zsolt és Kósa Lajos annyira ostobának és kapzsinak bizonyultak, hogy nincs helyük az ország vezetésében". Most interjút is adott erről.

Gergely Zsófia Itthon

Kósa Lajos visszatért: élő adásban kárörvendett Gyurcsányon és Simicskán

A kampány utolsó időszakában a nyilvánosság elől akár autóját amortizálva menekülő Kósa Lajos újra elemében van: a Tv2 reggeli műsorában reaktiválta magát, és egy füst alatt elmondta véleményét a Magyar Nemzet bezárásáról, az ellenzékről és álhírekről. De arra is biztatott, hogy mindenki nézze meg a Youtube-videót a kígyózó sorok miatt „átlényegült” Gyurcsányról.

hvg.hu Itthon

Kósa kötvényügyében újabb dokumentumhoz jutott a Magyar Nemzet

Újabb dokumentumot hozott nyilvánosságra Kósa Lajos és a csengeri háztartásbeli történetéről a Magyar Nemzet. A pénteki számban a lap bemutatott egy kézzel írt, "nem hivatalos" dokumentumot, amelyről a Magyar Nemzet azt állítja, ebben a miniszter maga adta meg anyja adatait, hogy "részesülhessen a >>csengeri örökségből<<".

hvg.hu Itthon

Kósa Lajos a parlamentben sem szereti, ha a csengeri ügyről kérdezik

Az MSZP-s Mesterházy Attila több mint tizenöt kérdést tett fel Kósa Lajosnak a „csengeri háztartásbeli” nő ügyével kapcsolatban, de a tárca nélküli miniszter nem akart hosszasan, egyenként vacakolni a válaszadással. Készített inkább egy „összefoglaló választ”.

1 2 3 4 5 6 7
44

A címlapról ajánljuk