hvg.hu Itthon

Villákat vásárolt az MTVA Erdélyben

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap több, mint 200 ezer euróért vásárolt két, 100 négyzetméteres alapterületű házat Tusnádfürdőn.

MTI / hvg.hu Itthon

Nincs semmi baj az MTVA-lehallgatással a Kúria szerint

A jelenleg hatályos szabályozás szerint a tiltott adatszerzés bűncselekményét csak olyan helyen lehet elkövetni, amely megfelel a "más lakása, egyéb helyisége vagy az azokhoz tartozó bekerített hely" fogalmának – állapította meg felülvizsgálati eljárásában a Kúria.

hvg.hu Élet+Stílus

Nem rúgja ki a köztévé a pityókás riportert

Minden idők egyik legviccesebb közszolgálati pillanatának lehettek részesei, akik nyomon követték Bencze Péter szombati bejelentkezését a bajai halászléfőző versenyről. Az MTVA a Balatoni nyár című műsorban jelentette be, mi lesz a riporter sorsa.

hvg.hu Gazdaság

Szabálytalanul használhatták fel Soros képét

Az MTI archívumból 60 ezerért vásárolta meg a fotót Lounge Design, de megsérthették az Általános Szerződési Feltételeket. Az MTVA szerint ez puszta feltételezés, mindenesetre rövidre zárták a kérdést.

MTI Kult

Jön az Egynyári kaland 3. szériája

Jövőre kerül adásba a magyar Dawson és a haverok újabb szériája. A 3. évadot június közepén kezdték el forgatni. A stábhoz új arcok is csatlakoznak, például Pelsőczy Réka.

1 2 3 4 5 6 7
39

A címlapról ajánljuk