hvg.hu Gazdaság

Tíz év fegyházat és milliárdos pénzbüntetést kért az ügyész Putyin egykori miniszterére

Putyin "uralkodása" idején most először vádolnak minisztert megvesztegetési pénz elfogadásával Oroszországban. Az ügyész kemény büntetést kért Putyin egykori gazdasági miniszterére. Akinek a fegyház mellett 500 millió rubelt (több mint 2,2 milliárd forint) kellene befizetnie az államkasszába. A védelem a vádlott felmentését kérte.

MTI Gazdaság

Putyin havi 47 ezer forintot ad minden elsőszülöttnek

A demográfiai helyzet romlása miatt újra kell indítani a népesedéspolitikát Oroszországban – jelentette be Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki kedden Moszkvában egy sor intézkedést hirdetett meg a népességfogyás megelőzése érdekében.

MTI Világ

Orosz vadászgép fogott be egy amerikai járőrrepülőt

Egy Szu-30-as orosz vadászrepülőgép a múlt héten befogta, azaz veszélyesen megközelítette, és egy ideig kísérte az amerikai haditengerészet egy P-8A Poseidon típusú tengeri járőrrepülőgépét a Fekete-tenger felett – közölte kedden az amerikai védelmi minisztérium.

hvg.hu Világ

Az orosz üzleti ombudsman is Putyin kihívója lesz a választáson

Borisz Tyitov bejelentette, hogy indul a jövő évi elnökválasztáson Oroszországban. A gazdasági társaságok jogait védő biztos a népszerű orosz pezsgő, az Abrau-Durso gyártójának társtulajdonosa, és ő az elnöke a Növekedés Pártjának, amely jelölte az elnöki posztra.

1 2 3 4 5 6 7
279

A címlapról ajánljuk