Németh András Gazdaság

Habony és Mészáros sehol nincs kavarásban Putyin szakácsához képest

Mindent elvállal a „Putyin szakácsaként” ismertté vált Jevgenyij Prigozsin: álhírgyártó központokat hoz létre Szentpéterváron, orosz zsoldosokat toboroz szíriai munkára, eteti az iskolásokat és a katonaságot, s megszervezi az állami vezetők fogadásait. Vagyona már 45 milliárd forint körül jár, és nem foglakozik a személyét sújtó külföldi szankciókkal.

MTI Gazdaság

Kormánypártként az LMP első útja Moszkvába vezet

De nem tisztelegni fog az oroszoknak, hanem kilépteti az országot a paksi bővítést megalapozó Orbán–Putyin-paktumból. Másodszor pedig Brüsszelbe menne a párt, hogy elérje az unió vezetőinél az országunk számára hátrányos kétsebességes Európa víziójának elvetését.

Németh András Világ

Oroszország választana?

Vlagyimir Putyin hivatalban lévő államfő a március 18-ai oroszországi elnökválasztás egyedüli esélyese. Bár az 1999 óta miniszterelnökként, vagy államfőként folyamatosan hatalomban lévő politikus valóban toronymagasan vezeti a népszerűségi listát, a biztosra vehető győzelemhez az is kellett, hogy egyetlen valódi ellenfelét, Alekszej Navalnij ellenzéki bloggert ne engedjék indulni.

hvg.hu Világ

Trump: az oroszok röhögnek a markukba

Donald Trump amerikai elnök szerint, ha az oroszok célja az volt, hogy bizalmatlanságot és zavart keltsenek az amerikaiak között, akkor most röhöghetnek a markukba.

1 2 3 4 5 6 7
284

A címlapról ajánljuk