hvg.hu Sport

Büntető meccsen, a videóbíró jóvoltából verték a svédek Dél-Koreát

A meccset végül eldöntő esetet a pályán nem látta büntetőnek Joel Aguilar játékvezető, de a moszkvai központból szóltak: ez bizony tizenegyes. Svédországnak a 65. percig kellett várnia, hogy végre be tudják venni Cho kapuját. A skandinávok előtte mindent kihagytak. Szemben Koreával, amelynek lehetőségei sem voltak. A tegnap, ebben a csoportban meglepetésre vereséget szenvedő német világbajnokok nem most fognak megijedni.

hvg.hu Sport

Megizzadnak a belgák? És mit játszottak a svédek? Percről percre

Ázsiai, afrikai és közép-amerikai csapatok ellen játszanak Európa válogatottjai a labdarúgó világbajnokság ötödik napján. Eddig az esélyesek közé sorolt csapatoknak nem nagyon ment a játék. Vajon a favoritok bővebb köréhez sorolt belgáknak és angoloknak hogyan sikerül a debütálás? A svédek az első meccset nagy nehezen behúzták Európának. Estére minden kiderül.

NIZS Sport

A nap meccse: tudunk-e még hinni Angliában?

Állandóan azzal jönnek, hogy most majd ismét világbajnokok lesznek, aztán mindig elbuknak. Ha más nem, az első tizenegyespárbajnál. De még nem tartunk ott, hétfőn bemutatkoznak Tunézia ellen, és most nem fogadható el tőlük más, mint a győzelem.

hvg.hu Sport

Bukták és blamák: nem az esélyesek napja volt ez a világbajnokságon

Két esélyes is hatalmas pofont kapott a vb negyedik napján (egyik nagyobbat, mint a másik), ráadásként pedig megnéztünk egy szoros és nagyon küzdelmes "második helyes" meccset is. Reggel azt hittük, talán vasárnap látjuk a jövendő világbajnokot is. Most éppen nem vagyunk benne biztosak, de nincs ez még lefutva.

hvg.hu Sport

Ez se sok, de legalább ennyi maradt a magyar focistáknak

A magyar válogatott ugyan nem érdekelt a vb-n, de kilenc játékosunk van, aki csapattársának szurkolhat az oroszországi meccseken. Gulácsi Péter (Leipzig) és Nagy Ádám (Bologna) például egyenesen négynek-négynek. Dárdai Pál pedig az egyetlen magyar edző, akinek van játékosa a vébén, ráadásul egyből kettő.

hvg.hu Sport

Totógyilkos nap volt a negyedik a világbajnokságon

A világbajnokság talán legnagyobb meglepetését hozta a vasárnap: Mexikó 1-0-ra legyőzte a címvédő németeket, akik így már a legjobb 16 között belefuthatnak a brazilokba. Szerbia szintén 1-0-ra nyert Costa Rica ellen. A nap utolsó meccse a Brazília-Svájc volt, ahol viszont a dél-amerikaiak szórakozták el az első félidőt, így hiába vezettek, a vége 1-1 lett. Kövesse percről percre a hvg.hu-val.

hvg.hu Világ

Kezd nagy mellénye lenni az oroszoknak, törvény a szidalmazók ellen

Mit tesz egy 5:0-s győzelem, még akkor is, ha azt a meggyőzőnek aligha mondható teljesítményt nyújtó Szaúd-Arábia ellen éri el valaki: az orosz szurkolók, akik szerdán még szinte szégyellték a szbornaját, most tömegesen ünneplik az aranylábú gyerekeket. Az egyik törvényhozó törvényben tiltaná a válogatott szidalmazását, s a sajtó is más hangot használ.

1 2 3 4 5 6 7
296

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával