hvg.hu Kult

Azurák veheti át Kálmán Olga helyét az ATV-nél

Hosszú ideje nem kerülhetett képernyőre Azurák Csaba, a TV2 volt hírigazgatója, aki papíron még mindig a csatorna munkatársa. A Bors úgy értesült, hogy napokon belül aláír az ATV-hez.

hvg.hu Itthon

Juhász Péter: papír bizonyítja már a TV2 hírhamisítását

Az Együtt politikusa újabb, bírósági folyosón rögzített videóban üzent. Juhász Péter most a Ripost ellen indított helyreigazítási peren vett részt, de a TV2-vel kapcsolatos vitájához mutatott be egy dokumentumot, amely szerinte az igazát bizonyítja.

hvg.hu Gazdaság

Hadházy Ákost kóstolgatja a TV2 Tények

Az LMP antikorrupciós szóvivője került a Tények célkeresztjébe. Mert hogy az apja egy olyan cégnél dolgozik, amelynek tulajdonosa a helyi gazdák szerint gyanús körülmények között szerzett földet. A Fidesz közleményben követeli a magyarázatot.

hvg.hu Vállalkozás

Andy Vajna letudta eximbankos hitelét

Tavaly decemberben új hitelszerződések köttettek: az állami Eximbanktól kapott milliárdos hiteleket egy kereskedelmi bank hitelére cserélte a TV2. Pedig Szijjártó Péter szerint a Vajnának juttatott milliárdok nem minősülnek közpénznek.

hvg.hu Vállalkozás

Ezt még Spéder sem gondolta volna, mikor 2016-ra koccintott

Spéder Zoltánnál kevesebben szívták végig jobban a 2016-os évet. Máig nem derült ki, pontosan mivel érdemelte ki, hogy Orbán Viktor egykori kedves tanácsadójából kegyvesztett pária lett, akire így a teljes habonymédiát ráuszították. De ment a levesbe idén az FHB részesedése, „önként” átjátszotta legjelentősebb ingatlancégét korábbi ellenfélnek, a kormánynál most épp jól futó Schmidt Máriának. Már csak a médiaportfóliója maradt meg, de ott is látszik némi átszervezés – vagy mentőakció?

Gergely Zsófia Itthon

Előlépteti karaktergyilkosságokról ismert riporterét a TV2

A Mokka felelős szerkesztőjeként dolgozik tovább Kunfalvi Nóra, aki a Tények elhíresült lejáratási kísérleteit jegyezte riporterként. A csatorna majdnem 6 millió forint sérelemdíjat fizethet a Spéder Zoltánról készült, bíróság szerint is tendenciózusan manipulált anyaga miatt, de a reggeli műsorban mégis magasabb pozícióba kerül Kunfalvi.

MTI/hvg.hu Itthon

Hivatalos: Vona Gáborról bármit lehet mondani

A médiatanács nem illetékes a Jobbik-elnökről szóló lejárató TV2-riportok ügyében, mert csak akkor lép akcióba, ha emberi méltóság sérült. Vonáról az ominózus riportban azt sugallták: elismerte, hogy meleg. A médiahatóság helyett ment volna bíróságra Vona Gábor – írták. Nem indul vizsgálat a felvillanó Paks-reklámok ügyében sem a TV2 ellen, mert nem elég rövidek. Megbüntették viszont az RTL Klubot és a Centrál Médiát, és figyelmeztették a Klubrádiót.

Farkas Zoltán Itthon

HVG: Igazságon innen és túl

A Fidesz médiapolitikája már a tényeken túli világ beköszöntére készül, valóságos arzenált vet be, hogy átmossa az agyakat. Erről, és sok másról olvashat a HVG e heti számában. Farkas Zoltán szerkesztő szubjektív lapajánlója.

Gergely Zsófia Itthon

Pachmann Péter otthagyja a Tényeket, Giró-Szász exe a TV2-höz tart

Újabb átrendeződés várható a TV2-nél: majdnem húsz év után Pachmann Péter kiszáll a Tényekből. Csak a reggeli műsort vezeti tovább, amelynek új műsorvezetőjeként Giró-Szász András egykori felesége, Serfőző Krisztina debütálhat. A Tv2 megerősítette információinkat, de Pachmann távozását családi okokkal magyarázzák.

Gergely Zsófia Itthon

Újabb TV2-beégés: a Vona–Gyurcsány-hasonlóságról a szakértő nem is ezt mondta

Annyira meg akar felelni az elvárt iránynak a Vona Gábor lejáratására kalibrált Tények, hogy sikerült átkozmetikázni, amit egy egyetemi tanár nyilatkozott Gyurcsány és a Jobbik elnökének kommunikációjáról. Az Origo természetesen azonnal átvette az anyagot, szintén rá hivatkozva, miközben az interjút adó szakember állítja, hogy ő ilyen szellemben soha nem beszélt arról, hogy Vona a baloldali politikust utánozná.

1 2 3 4 5 6 7
44
A címlapról ajánljuk