hvg.hu Kult

Mit tehet egy hatéves, ha összefog a családja ellen a természet?

A HVG nyári online filmklubjában 12 héten keresztül egy-egy filmet mutatunk be, az elmúlt évek mozis sikereiből válogatva. Most egy igazi váratlan Oscar-szenzációt nézhetnek meg: A messzi dél vadjai egy hatéves kislány szemével mutatja be a természet varázslatos erejét.

Bicsérdi Ádám Kult

Indul a HVG nyári online filmklubja, elsőként az elmúlt időszak legmegrázóbb magyar filmjével

Minden héten egy filmet mutatunk be egész nyáron át tartó filmklubunkban, ahol az elmúlt évek mozis sikereiből válogatunk. Első alkalommal Az állampolgárt nézhetik meg, amely azt a rendkívül aktuális és kitárgyalatlan kérdéskört dolgozza fel, hogy mivel szembesül egy afrikai bevándorló, ha beilleszkedne a magyar társadalomba.

Bicsérdi Ádám Kult

Miért kellene egy háborús filmnek komornak lennie? Mutatunk egy remek ellenpéldát

Utolsó felvonásához ért tíz napon át tartó filmmaratonunk, melynek keretében tíz korábbi cannes-i sikerfilmet nézhetnek meg teljes egészében. Ezúttal a sorozat egyik legkönnyedebb darabját, a boszniai háborúban játszódó, életigenlő Egy tökéletes napot nézhetik meg kiváló minőségben, magyar felirattal.

Rác András Kult

6 éves kisgyerek mentheti meg a magyar filmipart

Bianca Giaever kanadai egyetemista egy 6 éves kisgyerekkel, ultra-alacsony költségvetéssel készült vizsgafilmjét felkapta a CBS, a Vimeo, és még egy halom más tartalomszolgáltató. Asa mackó, Toby egér és a zongora alakú csokis süti.

techline.hu Tech

Tesztelhető a felújított Vimeo

Tegnap óta nyilvánosan is tesztelhető a második legnépszerűbb videómegosztó, a Vimeo új felülete és szolgáltatásai.

techline.hu Tech

Nézze később: sokoldalú videoletöltő-szolgáltatás

Semmit sem kell telepíteniük a gépükre azoknak, akik a legnépszerűbb megosztókról, például a Youtube-ról, a Vimeóról, a Flickrről, vagy a DailyMotionről szeretnének videókat beszerezni, offline megtekintésre.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával