MTI Világ

Elképesztő sztorival álltak elő Kim Dzsong Nam gyilkosai

A 25 éves indonéz és a 28 éves vietnami nő ellen vádat emeltek, és akár fel is akaszthatják őket, ha a legfelsőbb bíróság úgy dönt. A két nő azt állítja, nem tudták, hogy gyilkosságra vették rá őket. Közreműködésükért fejenként 90 dollárt kaptak.

hvg.hu Itthon

Halálra gyötörte és verte idős anyját

Emberöléssel vádolják a nőt, aki együtt élt 80 éves anyjával, de nem támogatta, hanem verte, gyötörte a betegségei miatt elesett idős asszonyt. Egy évvel ezelőtt a vád szerint agyonverte idős anyját, amiért az csak nagy nehezen tudott aláírni egy átvételi elismervényt.

hvg.hu Itthon

Műtőssegédre támadt egy beteg, itt a vádemelés

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és rongálás miatt vádat emelt egy 40 éves ballószögi férfivel szemben, aki a kecskeméti kórház ügyeletén a műtőssegédre támadt, és a kezelőhelyiség ajtaját is összetörte.

MTI Itthon

Kiskorú társukat kínozták a kamaszok egy zalai intézetben

A 14 év alatti fiú a "gyermekotthonban" együtt nevelkedett idősebb, büntetett előéletű társaival, akik rendszeresen verték, kínozták. Egy alkalommal eszméletlenre verték, majd felakasztották egy törülközőre, mert nem volt hajlandó segíteni nekik a szökésben. Az ügyészség vádat emelt.

1 2 3 4 5 6 7
33
A címlapról ajánljuk