szerző:
hvg.hu

A birkákra a jelek szerint nem úgy hat a THC, mint az emberekre, a nyájas barik sötét oldala is megmutatkozott egy csendes walesi faluban.

Betépett birkák éltek át pszichotikus epizódot egy csendes walesi faluban a The Sun beszámolója szerint.

A nyáj tagjai előzőleg felfalták egy felszámolt marihuánaültetvény maradványait, majd THC-vel a vérükben dúltak a faluban.

Rendőröket kellett hívni, miután a falu lakosaiból ömlött a panasz a furcsán viselkedő állatokkal kapcsolatban: a lap úgy fogalmaz, hogy "terrorizálták" a falu polgárait, otthonokba törtek be, és annyira összevissza csámborogtak az utakon, hogy többüket elgázolták. Betörtek a kertekbe, egyikük még egy házba is bejutott, és feldúlta a hálószobát. Több falusi állította, hogy az agresszívvá vált birkák közül néhányan megkergették a járókelőket.

A falusiak a birkaparti láttán kezdtek el gyanakodni, hogy a megsemmisített ültetvény maradékaiban keresendő a magyarázat, a drog hozhatta elő a birkák sötét oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!