szerző:
hvg.hu

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom videója megnézése után Észak-Korea beakasztaná a repeat gombot – véli az óvónőnek készülő Mészáros Luca.

A Hozz világra még egy magyart mozgalom szerint, aki harminc fölött még a szüleivel lakik, vagy külföldre vándorol, hogy munkát vállaljon, feláldozza a nemzetet a kényelme oltárán. Erről – mint beszámoltunk róla – videót is közzétett, amin Budaházy Edda a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György testvére osztja az észt a magyarság pusztulásáról és ennek felelőseiről.

A videóra a Facebook-oldalán reagált Mészáros Luca, aki azzal vált ismertté, hogy az áprilisi Fidesz-győzelem után megírta: a mai 22 éveseknek nincs jövőképe Magyarországon. Szerinte a Budaházy-videó megnézése után „Észak-Korea beakasztaná a repeat gombot, és Kim Dzsong Un lehetséges, hogy elővenné és meghámozná a padlizsánját”.

Mészáros elismeri, hogy a probléma valós, Budaházy Edda igaz dolgokról beszél. „Igen, mindenki tisztában van vele: a magyar emberek száma az országban csökken. A fiatalok elmennek, és nem igazán jönnek vissza, kint hozzák világra gyermekeiket, akik hiába számítanak elméletileg magyarnak, de gyakorlatilag nem azok, hiszen nem egy olyan kórházban születtek, ahol az erőlködő anyáknak a szájukba esik a penész, és ahol ebédre kutyapárizsit kapnak a kenyér mellé”.

Megjegyzi, a videóban Budaházy „egyszerűen kimondja, hogy jobban keresünk kint, emiatt nekiindulunk, sőt, érveink is vannak a kivándorlásra. PEDIG! Az országnak szüksége lenne ránk itt.”

Azt viszont – folytatja Mészáros – nem mondja, mi miatt nem kellene ezt tennie a fiataloknak, nem hoz fel ellenérveket, amivel esetleg megvétózná a több százezer magyar ember döntését, aki már most kint él, illetve akik már éppen az autóban vagy repülőn ülnek, és fentről figyelik az országukat, ahogyan távolodik. A videóban egyetlen érv hangzik el a Szózat nyomán: itt élned, halnod kell. „Kész, elégedjél meg ezzel, hagy ott a 600.000-es fizetésedet, a 13. és 14. havi béredet, gyere már haza 180-ért dolgozni a havi 70.000-es hiteled mellé: mert itt élned, halnod kell.”

A Facebook-poszt aztán sorra veszi a Budaházy-monológ legfontosabb elemeit, a fókákkal, hörcsögökkel és kanapén alvó kutyákkal felvezetett abortusz kérdéstől, az „afrikai kannibálokig”, azaz a migránsokig, akikkel úgy vehetjük fel a harcot, ha teleszüljük a Kárpát-medencét.

Hosszú bejegyzése végén Mészáros Luca azt is megosztja a Himnusz sorait idézve, mit gondolnak az elmenők, amikor az életüket egy csomagtartóba pakolják, és itt hagyják a szeretteiket:

„Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett, s nem lelé
Honját a hazában.”

A teljes bejegyzés itt olvasható.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!