szerző:
hvg.hu

Az ingyen munkásszállás is része a csomagnak.

Havi bruttó négyszázezer forintos fizetést kínál leendő trolivezetőinek a BKV, a Szárnyas Fejvadász oldalon közzétett hirdetést a Pénzcentrum szúrta ki.

A hirdetésben szereplő 1300 forintos alapbér már nem ennyire kecsegtető, ám az elvárások sem nagyok: a jelentkezőnek legalább 21 évesnek kell lennie, rendelkeznie kell plusz TR kategóriás jogosítvánnyal és természetesen alkalmassági vizsgán is túl kell esnie. Cserébe a cég hosszú távú munkalehetőséget és azonnali kezdést, a családtagoknak ingyen utazást, a vidékieknek pedig ingyen munkásszállást kínál.

2017-ben, túlóra nélkül az átlagos busz-, metró- és villamosvezető 350 ezer forintot keresett – írja a Pénzcentrum, amely cikkében hozzáteszi: az év eleij emeléssel a járművezetők átlagkeresete súrolni fogja a 400 ezer forintot, túlórákkal meg is haladja majd.

(Pénzcentrum)

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!