szerző:
hvg.hu

Több mint 17 kilogramm marihuánát próbált Németországba juttatni egy szerb férfi, akit csütörtökön fogtak el a mosonmagyaróvári rendőrök – közölte a rendőrség péntek hajnalban.

A járőrök igazoltatták a 65 éves férfit és utasát, majd drogkereső kutyával ellenőrizték az autójukat. A rendőrök az utastérben, a kárpit alatt kialakított rejtekhelyen 37 gyanús csomagot találtak.

A szerb férfit előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Elismerte a bűncselekményt, és jelezte, hogy utasa nem tudott a kábítószerről.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!