Népszava: Orbán Viktor évfolyamtársa ellenőrzi a PPP-s sztrádaépítéseket

2011. augusztus 24., szerda, 08:46 • Utolsó frissítés: 2011. augusztus 24., szerda, 09:57
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

A Népszava információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök évfolyamtársa volt az az ügyvéd, akinek kétfős irodája tízmilliós nagyságrendű közpénzhez jut a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól. A Dr. Abay & dr. Török Ügyvédi Iroda az úgynevezett PPP-konstrukciós sztrádaépítéseket vizsgálja felül, valamint részt vesz az ide kapcsolódó szerződések újratárgyalásában.

A lap úgy tudja: az iroda tagjai közül Abay Péter ügyvéd egy évfolyamra járt annak idején Orbán Viktorral az ELTE Állam- és Jogtudományi Karára.

Azt nem tudni, hogy ez szerepet játszhatott-e az ügyvédi iroda kiválasztásánál.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól múlt héten azt közölték, hogy közbeszerzési pályázaton választottak ki jogi tanácsadót a köz- és magánszféra (PPP) részvételével épült autópálya-projektek felülvizsgálatához, a szerződések újratárgyalásához.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Népszava: Orbán Viktor évfolyamtársa ellenőrzi a PPP-s sztrádaépítéseket
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X