szerző:
hvg.hu

A kora reggeli órákban a 4K! Negyedik Köztársaság Ifjúsági Mozgalom aktivistái engedély nélkül transzparenseket feszítettek ki a Munkásmozgalmi Pantheon szoborcsoportja fölé a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben.

Mivel a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt.-hez semmiféle bejelentés nem érkezett a demonstrációról, ezért a temető biztonsági szakemberei az akció után azonnal eltávolították a molinókat az emlékműről.

A 4K! mozgalom az akcióval a megújulni képtelen baloldalra hívta fel a figyelmet. Megmozdulásuk után ma 11 órakor sajtótájékoztatót is tartanak, amelyen a párttá alakulási terveikről számolnak be.

©
©
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!