Csúnyán átvertek és cserbenhagytak két magyart Srí Lankán

2013. február 19., kedd, 08:07 • Utolsó frissítés: 2013. február 19., kedd, 08:52
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

S. Tamás és Zsuzsa a szigetországban szeretett volna új életet kezdeni. 16 milliót fizettek egy házért, amelyet végül nem kaptak meg - írta Blikk.

54 ezer eurót csaltak ki egy magyar házaspártól Srí Lankán. S. Tamásnak és Zsuzsának nem segítenek sem a kinti ügyvédek, sem a hatóságok.

A 16 millió forintnak megfelelő összeget egy házért fizette ki a két magyar, ahol szerettek volna panziót nyitni. Nem gyanakodtak, mivel az ingatlant egy magyar panziótulajdonos mutatta meg nekik, a szerződést pedig ügyvéd jelenlétében írták alá.

Kint azonban kiderült, a ház nem készült el időre, és egy szingaléz férfi tulajdonában van. A férfival sikerült ugyan megegyezni, de 2012. októberi kiköltözésükkor további 3,4 millió forintnak megfelelő összeget követelt tőlük. Amikor erre nemet mondtak, kizárta őket az épületből, és megfenyegette őket, hogy politikai kapcsolatai révén kitilttatja őket az országból. Amikor a rendőrséghez fordultak, a férfi halálosan megfenyegette őket.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Csúnyán átvertek és cserbenhagytak két magyart Srí Lankán
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X