szerző:
hvg.hu

A Facebookon fejti ki véleményét a Fidesz Brüsszelbe delegált poltikusa arról az esetről, amikor egy Combino vezetője megpofozott egy szabálytalanul elé lépő terhes nőt. Deutsch Tamás szerint meg kellene büntetni a "tündi-bündi oktondi pockot".

"A Terhes Nő (az angol beteg) feljelenti az őt pofon vágó BKV villamosvezetőt. Helyes, nagyon helyes! Az anyjuk picsájával verekedjenek a drágalátos BKV-kalauzok, -sofőrök" – indítja facebookos bejegyzését Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

"De könyörgöm, az össze-vissza beszélő ("belátom, hogy ostobaság volt anélkül átkelni a zebrán, hogy balra néztem volna, de 30 évig éltem Nagy-Britanniában, így reflexből a jobbról érkező forgalmat vártam" – azt hiszem, a hasát fogná a röhögéstől egy londoni rendőr, ha ezzel a bullshit dumával jönne valaki, ha egy busz elé lép) és tekintgető kismamával szemben is induljon már közlekedési szabálysértési eljárás" – javasolja dajcstomi.

"A tündi-bündi oktondi pocok maga is elismeri, hogy pirosban lépett a villamos elé, veszélyeztetve a maga, a magzata és a villamos utasainak testi épségét. Hisz 30 évet élt Nagy-Britanniában, tudja, mindennek következménye van" – érvel Deutch Tamás.

Pofozkodás

Mint arról beszámoltunk, hétfőn este a Széna téren egy villamosvezető leszállt, és megpofozott egy nőt, aki szabálytalanul kelt át a zebrán. A nőről utóbb kiderült, hogy terhes és brit állampolgár, aki három éve él Magyarországon. A villamosvezetőt azonnal felfüggesztették, a nő fejlelentést tett. Harmadnap megszólalt az érintett villamosvezető is, aki állítja, úgy szállt le a villamosról, hogy meg volt győződve róla: halálra gázolta az előtt áthaladó nőt. A nő azonban élt és beintett neki: ekkor durrant el az agya.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!