szerző:
hvg.hu

Nem érezte jól magát Rubovszky György, amikor kollégánknak nyilatkozott, ezért a róla készült videót eltávolítottuk.

Közleményben világította meg a KDNP, miért nevezte Rubovszky György gyilkosnak a hvg.hu videósát, amikor ő kérdéseket tett fel a Parlament folyosóján a képviselőnek. A párt szerint Rubovszky megbetegedett, ennek ellenére részt vett a hétfői és a keddi parlamenti munkában is. Lázasan, legyengülve érkezett a parlamenti kupola előtti átjáróhoz.

A párt szerint a képviselő akkor fakadt ki, amikor már jelezte, hogy rosszul van, ám újabb kérdéseket kapott. Rubovszky György szavai a közlemény szerint nem az újságírót kívánták minősíteni, hanem rossz egészségi állapotára utalva hangzottak el.

Mindezek nyomán a hvg.hu eltekint a teljes videó közlésétől, az ajánló videót eltávolítja, Rubovszky Györgynek pedig ezúton is jobbulást kíván.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!