szerző:
hvg.hu

Egy törökbálinti kislány ügyében adott ki fényképes felhívást a rendőrség. A lány egy barátnőjével együtt tűnt el a múlt héten, a barátnőt megtalálták, ő viszont elszaladt. A kislány bal karját hegek borítják.

Az érdi rendőrök a 13 éves törökbálinti Benczi Nikoletta megtalálásához kérik a lakosság segítségét.

A lány január 12-én 7 óra 30 perckor távozott otthonából ismeretlen helyre, és azóta sem adott életjelet magáról - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Benczi Nikolettával együtt tűnt el egy barátnője, akinek a rokona január 13-án 19 órakor egy budapesti bevásárlóközpontban megtalálta a lányokat, azonban Benczi Nikoletta elfutott a helyszínről. A felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

©

Benczi Nikoletta körülbelül 155-160 centiméter magas és 65 kilogramm testsúlyú. Haja sötétbarna, hátközépig ér, leggyakrabban kiegyenesítve viseli. Szeme zöldeskék színű, álla szélesebb az átlagosnál, illetve az ajka felett a jobb oldalon egy anyajegy van. Bal karján, könyöktől a csuklóig hegek láthatóak. Eltűnésekor fehér színű, – a szegély és cipzár résznél fekete színű – csípőig érő kabátot és egy sötétkék színű kötött, garbós nyakú pulóvert viselt, továbbá volt nála egy fekete színű, nagyméretű kézitáska.

A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható lányról tud valamit, jelentkezzen az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén.