Egy pillanatra sem áll le a hetek óta pörgő Semjén–Navracsics-vita. A kérdés, hogy van-e Soros-terv. A KDNP-elnök már azzal vádolja az EU-s biztost, hogy nem fair, amit csinál.

Az ATV arról kérdezte a parlamenti folyosón Semjént, hogy még mindig úgy gondolja-e, hogy Navracsics hazaáruló. „A hazaáruló kifejezést egyedül Navracsics Tibor használta, sajátos módon saját magára. Persze megértem, hogy nem könnyű az, amikor az ember saját környezete is Soros zsebében és kezében van” – válaszolta Semjén.

Azt viszont nem tartja fairnek, hogy elviekben neki távolságot kellene tartania a magyar ügyektől, mégis nyilatkozik Soros-ügyben, úgy, hogy „azt a Soros-párti ellenzék mint kést a hátunkban tudja forgatni”. Szerinte az embernek a hazájához kellene hűségesnek lennie, a munkaadójához csak lojálisnak.

A miniszterelnök-helyettes egyébként a mai napig úgy véli, sőt, napról napra biztosabb benne, hogy van Soros-terv.

Előzmény, hogy Semjén Zsolt szerint a korábbi miniszter Navracsics Tibornak kell a legjobban tudni, hogy a kollégái és környezete, személyek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is. Navracsics erre korábban elismerte, Soros miatt vitája van a Fidesszel.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!