szerző:
hvg.hu

Urbán Flórián tőle egyébként nem szokatlan vehemenciával kelt ki a fociválogatott csütörtöki, Luxemburg ellen elszenvedett veresége után, a célpontja azonban Orbán Viktor.

Szélesi Zoltánnak, Horváth Ferencnek, de legfőképpen Orbán Viktornak támadt neki egy Facebook-posztban Urbán Flórián fociedző, az Újpest egykori játékosa azt követően, hogy a magyar fociválogatott ismét történelminek mondható vereséget szenvedett, ezúttal Luxemburg válogatottja ellen.

Urbán bírálja Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitányt, amiért tapasztalatlan, és azzal mentegette a vereséget, hogy nem volt elég idő felkészülni. Aztán már egyenesen Orbán Viktornak szól oda:

Miniszterelnök úr! Maga tényleg nem fog véget vetni annak, hogy fideszes seggnyalók vezessék a magyar labdarúgást? Nem kéne legalább a futballban elfelejteni a politikát és a szakmára helyezni a hangsúlyt? Magát tényleg nem zavarja, hogy milliárdokat öl bele a semmibe? Az akadémiai rendszer bevezetése óta nem neveltek ki egyetlen olyan labdarúgót, aki európai élcsapathoz tudott volna kerülni. Luxemburg-Magyarország 2:1.

Szövetségi kapitány Szélesi Zoltán. Ugye maga is látja, hogy ennél már nincs lejjebb? Ha a belga fiatalember sem fog eredményt elérni, ki lesz a következő kapitány? Az a Horváth Ferike, akinek több veresége van edzőként, mint győztes meccse? Bátran szégyellje magát mindenki, aki ennek az eredménynek a részese. Mondom, mindenki. Maga is!

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!