szerző:
hvg.hu

Nagyot megy mostanában Németh Szilárd Fidesz-alelnök, a kolbászos tepertőkrém receptje és az Arany Jánost elemző mondatai után ma a szabad piac, a gázár és a politikai kampány összefüggéseit elemezte – Önök pedig eldönthetik, hogy igaza van-e.

Németh Szilárd Fidesz-alelnök kedden látogatást tett a Terrorelhárítási Központban, kezdődik az MTI híre, majd kérdésekre válaszolt sajtótájékoztatóján. Ezen többek közt kifejtette álláspontját a szabad piacról, és arról, aki olcsóbban adja a gázt, az beleszól a választások kimenetelébe. Ön mit gondol erről?

HVG KAMUMÉTER

Németh Szilárd: Az E.ON "kicsit fogja vissza az agarakat", és ne avatkozzon be a választásokba

Ön szerint mi ennek az állításnak az igazságtartalma?

T o t á l K a m u
P o n t í g y !

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!