NAV-osok vizsgáltatták az aurájukat, nem kaptak számlát

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: pénzügyőr; NAV; auravizsgálat; aurafotó;

Több százezer forintra bírságolták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a napokban azt a Nógrád megyei céget, akik auravizsgálatot és -elemzést végeztek, de számlát nem adtak.

A NAV munkatársai a közelmúltban figyeltek föl egy jól menő Nógrád megyei egészségmegőrzéssel foglalkozó cégre, amely számos helyen hirdette szolgáltatásait, valamint egy nagyszabású rendezvényt, ahol kipróbálhatják az érdeklődők az auravizsgálatot.

A pénzügyőrök is megjelentek a rendezvényen, és azt tapasztalták, hogy a cég standja előtt óriási az érdeklődés, hosszú sor kígyózik, de senki sem kap bizonylatot a szolgáltatásról. A pénzügyőrök is megvizsgáltatták az aurájukat, de nyugtát ők sem kaptak, amit a szolgáltató azzal indokolt, hogy a számítógép meghibásodott.

Az ügy érdekessége az volt, hogy az ellenőrzés után hirtelen megjavult a gép, és ettől kezdve mindenki kapott bizonylatot. A NAV munkatársai több százezer forintra bírságolták a természetgyógyász társaságot.

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X