NAV-osok vizsgáltatták az aurájukat, nem kaptak számlát

2011. december 23., péntek, 09:24 • Utolsó frissítés: 2011. december 23., péntek, 10:05
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Több százezer forintra bírságolták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a napokban azt a Nógrád megyei céget, akik auravizsgálatot és -elemzést végeztek, de számlát nem adtak.

A NAV munkatársai a közelmúltban figyeltek föl egy jól menő Nógrád megyei egészségmegőrzéssel foglalkozó cégre, amely számos helyen hirdette szolgáltatásait, valamint egy nagyszabású rendezvényt, ahol kipróbálhatják az érdeklődők az auravizsgálatot.

A pénzügyőrök is megjelentek a rendezvényen, és azt tapasztalták, hogy a cég standja előtt óriási az érdeklődés, hosszú sor kígyózik, de senki sem kap bizonylatot a szolgáltatásról. A pénzügyőrök is megvizsgáltatták az aurájukat, de nyugtát ők sem kaptak, amit a szolgáltató azzal indokolt, hogy a számítógép meghibásodott.

Az ügy érdekessége az volt, hogy az ellenőrzés után hirtelen megjavult a gép, és ettől kezdve mindenki kapott bizonylatot. A NAV munkatársai több százezer forintra bírságolták a természetgyógyász társaságot.

Hagyomány és innováció generációkon át
Hagyomány és innováció generációkon át

A Ziegler Csoport immár a harmadik generáció óta működik családi vállalkozásként. A cég generációról generációra bővült, és fejlődött jelenlegi méretére.

Hirdetés


NAV-osok vizsgáltatták az aurájukat, nem kaptak számlát
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X