szerző:
MTI

Újabb 60 ezer ügyfél áramellátását biztosítja a NKM Nemzeti Közművek Zrt. november 1-jétől.

A Magyar Telekom október utolsó napjával megszünteti lakossági villamosenergia-szolgáltatását - idézte fel közleményében az NKM.

A szolgáltatóváltás egyszerűsített eljárással történik, az új szerződés kötésével kapcsolatos adminisztrációt, adategyeztetést a Nemzeti Közművek áramszolgáltató társasága végezte el.

A közlemény szerint a korábban a Magyar Telekommal szerződésben álló ügyfelek túlnyomó többsége a Nemzeti Közműveket választotta villamosenergia-szolgáltatójának. 

A társaság áramszolgáltatója június 1-jén szerezte meg az országos egyetemes szolgáltatói működési engedélyt, amely eredményeként a Nemzeti Közművek villamosenergia-szolgáltatása további 4,5 millió ügyfél számára vált elérhetővé országszerte.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!