szerző:
hvg.hu

A kaposvári Megyei és Városi Könyvtár egyik dolgozója fantasztikus ötlettel állt elő, hogy népszerűsítse az intézményt és az olvasást.

Woody Allen integet, de Audrey Hepburn, Bud Spencer és Kálmán Olga is ott figyel az egyik kaposvári könyvtárban. Fehér Zsófia, a Kaposvári Megyei és Városi Könyvtár egyik dolgozója úgy fényképezi le a könyvek borítóit, hogy mögöttük áll az egyik munkatársa. Így megelevenednek az olvasmányok, melyekről leírásokat is mellékelnek a könytár közösségi profilján. A könytárossal készült helyi riportból kiderült, hogy az ötlet révén Facebook-oldaluk "felrobbant" egy hétvége alatt, jelenleg több mint ezer rajongót számlálnak.

©

Már országszerte a fotók csodájára járnak, melyekkel ügyesen népszerűsítik a könyvtárba járást és az olvasást.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!