szerző:
hvg.hu

Két amerikai producer legalábbis már a helyszínen van.

Két amerikai producer érkezett a Tham Luang barlangrendszerhez, ahol a tervek szerint ma kihozzák a még bennlévő négy gyereket és edzőjüket – írja a BBC.

Az amerikai Pure Flix filmgyártó cég két munkatársa, Michael Scott és Adam Smith jelenleg felderítik a terepet, ugyanis állítólag filmet forgatnának a barlangban rekedt gyerekekről.

A kérdésre, hogy nem találják-e érzéketlennek, hogy máris rárepültek az ügyre, Smith azt mondta: "más cégek is jönnek, úgyhogy gyorsnak kell lennünk".

A BBC egyelőre nem tudja megerősíteni, hogy valóban film készül majd a gyerekekről, de igyekeznek kideríteni.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!