szerző:
hvg.hu

Orbán Viktor különböző hangulatában látható arckifejezéseire cserélhetők a Facebook által néhány napja bevezetett reakciós lájkgombok.

A korábbi egyetlen “tetszik” helyett néhány napja már hatféleképpen fejezhető ki a Facebookon, hogy mit gondolunk egy adott bejegyzésről. (Nem csak a számítógépeken, a telefonos alkalmazásban is működik már a dolog.)

©

Egy vicces kedvében lévő felhasználó úgy gondolta, a Facebook által alkalmazott tetszik, imádom, vicces, hűha, szomorú, hát még a dühítő érzelmet érdemes lenne Orbán Viktor arcképével illusztrálni. Aki tehát feltelepíti gépére ezt a Chrome-böngészőhöz készített kiegészítőt, annak a fenti ikonsor helyén az alábbi gombok lesznek láthatók. (Csak a saját gépen, más erről nem fog tudni.)

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!