szerző:
hvg.hu

Személyesebb és hatékonyabb üzenet egy videóra felvett monológ, és hogy e-mailben még könnyebb legyen ilyet küldeni, megjelent egy remek szolgáltatás.

Munkatársak nem mindig tudnak skype-olni. Ha viszont ragaszkodnak a személyesebb üzenethez, lehet esetleg videót küldeni e-mailben. Van erre egy megoldás, de bonyolult. Elő lehet ilyenkor kapni a mobilt, felvenni egy videóüzenetet, majd kiválasztani egy e-mail alkalmazást, aztán feltölteni a videót, ami nem olyan gyors, ha 1-2 perc vagy annál is hosszabb. Van egy jobb tippünk.

A Wiind használata ennél sokkal hatékonyabb a számítógép előtt ülve: csak meg kell nyitni ezt az oldalt, a "Compose" feliratra kattintani – ha még nem regisztrált, akkor a "Try Now – Free" lehetőségre.

©

Ezzel automatikusan bekapcsol a webkameránk, csak be kell írni a címzettet és a levél tárgyát, aztán elindítani a videót és ha kész, akkor a "Send" lehetőséget választani. Ennyi az egész, nem kell várakozni a feltöltésre, a háttérben ez megoldódik.

A szolgáltatás havi 10 ilyen videós üzenet esetében ingyenes, ha ennél többször venné igénybe, itt találja az árakat hozzá.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!