szerző:
hvg.hu

Kellemetlen meglepetésben lehetett részük azoknak, akik régebbi készülékre töltötték le a legújabb iOS-t.

A hardverújdonságok mellett mobilplatformjának frissítését, az iOS 9.3-at is bejelentette az Apple, és hallva róla a sok jót, sokan azonnal frissítettek is rá. Azonban volt, aki ezt megbánta, elsősorban az, aki régebbi eszközre telepített.

Az Apple iOS 9.3-ba ugyanis – számolt be róla az iMore – egy kis hiba került, és ha valaki elütötte/elfelejtette Apple ID-jét vagy jelszavát, az újrapróbálkozást követően a készülék egy aktivizációs hurokba került, és zárolt maradt. A probléma az iPhone 5s-t és az iPad Airt, illetve az ezeknél régebbi eszközöket érinti.

©

Szerencsére az Apple azonnal lépett, gyorsan visszavonta ezekről az eszközökről a frissítést, és megígérte, kiad egy új buildet. Az ígéret nem maradt csak ígéret, és az iOS 9.3 foltozott változata már le is tölthető.

Az érintett felhasználóknak csatlakoztatniuk kell az eszközüket a komputerükhöz, és az iTuneson keresztül kell frissíteniük – arra figyeljenek, hogy a build neve 13E236. Aki pedig még nem frissített, az most már bátran megteheti a szokott módon, a „levegőből”.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!