szerző:
hvg.hu

Sokkal szívesebben emaileznénk ismerőseinkkel és kollégáinkkal, ha olyan lenne az üzenetváltás, mint a chat alkalmazásokban. Itt ilyen, és most már a videóhívás lehetőséget is megkapta az ingyenes alkalmazás.

Messengeren, Viberen, WhatsAppon vagy más chat alkalmazásokon szeret üzeneteket küldeni? Emailes kontaktjaival viszont nem tud ilyen egyszerű felületen beszélni? Ha ez eddig probléma volt, akkor el is felejtheti – így kezdtük korábban az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Hop alkalmazás bemutatását, amely az email és a chat remek kombinációja.

Továbbra is a legjobb ilyen típusú appról van szó, amely most már minden fontos kommunikációs lehetőséggel rendelkezik, a chatesített email mellé ugyanis korábban megkapta a hanghívás lehetőségét, nemrég pedig teljes a telefonálás élménye, hiszen frissítették a videóhívás funkcióval is.

Ahogy a fenti GIF-en látja, ehhez csak a “+” jelre kattintva kell a kamera ikonra kattintani, és az adott kontakttal máris kezdheti a videótelefonálást.

Alapvetően egy email kliensről van szó, amelyben ha kiválasztjuk valamelyik emailt, egy chat ablak jelenik meg. Ugyanúgy üzenhetünk és csatolhatunk képeket vele, mint más chat alkalmazásokban, ugyanolyan buborékokban is látszódnak az üzenetek, de itt minden üzenet egy e-mail.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.