szerző:
hvg.hu

Sokkal szívesebben emaileznénk ismerőseinkkel és kollégáinkkal, ha olyan lenne az üzenetváltás, mint a chat alkalmazásokban. Itt ilyen, és most már a videóhívás lehetőséget is megkapta az ingyenes alkalmazás.

Messengeren, Viberen, WhatsAppon vagy más chat alkalmazásokon szeret üzeneteket küldeni? Emailes kontaktjaival viszont nem tud ilyen egyszerű felületen beszélni? Ha ez eddig probléma volt, akkor el is felejtheti – így kezdtük korábban az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Hop alkalmazás bemutatását, amely az email és a chat remek kombinációja.

Továbbra is a legjobb ilyen típusú appról van szó, amely most már minden fontos kommunikációs lehetőséggel rendelkezik, a chatesített email mellé ugyanis korábban megkapta a hanghívás lehetőségét, nemrég pedig teljes a telefonálás élménye, hiszen frissítették a videóhívás funkcióval is.

Ahogy a fenti GIF-en látja, ehhez csak a “+” jelre kattintva kell a kamera ikonra kattintani, és az adott kontakttal máris kezdheti a videótelefonálást.

Alapvetően egy email kliensről van szó, amelyben ha kiválasztjuk valamelyik emailt, egy chat ablak jelenik meg. Ugyanúgy üzenhetünk és csatolhatunk képeket vele, mint más chat alkalmazásokban, ugyanolyan buborékokban is látszódnak az üzenetek, de itt minden üzenet egy e-mail.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!