szerző:
hvg.hu

Először találkoztak, Bencsik megsértődött a számonkérésen, de nem szégyelli magát, mert a Heti Hetes kártékony volt.

Az ATV Csatt című műsora ültette le egymással Farkasházy Tivadar humoristát és Bencsik András jobboldali újságírót, a Demokrata című hetilap főszerkesztőjét.

Farkasházy idézte Bencsik egy korábbi írását. Ebben a szerző arról ír: „A társaság egyik fiatalabb tagja azt mondta, a hétfős kabarébrigádból egy nemzeti kommandónak legalább 2-3-mat ki kellene végeznie”, mert a műsor olyan súlyos károkat okoz, hogy megengedhető az ezzel arányos retorzió.

Bencsik először nem ismerte fel saját szövegét, majd azt mondta, hogy valószínűleg jogos indulatában írhatta, mert az RTL Klubon évekig futó Heti Hetes című műsort annyira károsnak ítélte. Ezenkívül kikérte magának a helyzetet, megígérte, hogy többé nem ül egy asztalhoz Farkasházyval, és elmondta, hogy nem szégyelli magát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!