szerző:
Tokfalvi Elek

Magyarország is Európa, csak egy kicsit... na hagyjuk.

Az MTI jelentése szerint „Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy a keddi robbantások célpontja nem Belgium volt, hanem Európa, ezért úgy kell tekinteni, hogy a támadás Magyarország ellen is irányult, de szerencsére nem Magyarország területén történt”.

Németország egy főre jutó GDP-je vásárlóerő-paritáson 48 000 dollár, Németország Európa, Magyarország is Európa, tehát nálunk is lehetne annyi, de pechünkre Magyarország területén nem annyi.

Lionel Messi a Barcelonában játszik, Barcelona Európában van, tehát magyar csapat is, tehát Messi is játszhatna a Fradiban, de pechünkre nem ott játszik.

Cannes-ban pálmafák nőnek a tengerparton, Cannes Európában van, tehát nálunk is lehetnének pálmafák a tengerparton, de pechünkre nincs tengerpartunk, és azon nem nőnek pálmafák.

… épelméjű politikus, ő … európai ország miniszterelnöke, tehát lehetne a miénk is, de Orbán Viktor szerencséjére nem az.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!