Para-Kovács Imre: A Polgári Underground Minisztériuma

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: Mandiner; Konzervatórium blog; Böszörményi Nagy Gergely; Karsay Dorottya;

Karsay Dorottya kétségtelenül nő, tehát a Mandiner konzervatív szerzőjének (európai értelemben vett keresztény, jobboldali értékrend) elsőként a dugás jut róla eszébe (természetesen kizárólag gyermeknemzés céljából), de elfelejti hozzátenni, hogy utána a konyhában a helye, mert olyankor megéhezik az ember.

Hiányzott már nekünk Gréczy Zsolt és Dessewffy Tibor – nem is tudom, idáig hogyan lehettünk meg orbánista megfelelőik nélkül, mert azért az mindenki számára nyilvánvaló, hogy Szijjártó Péter nem pótolhatta őket. Ő csak egy szalagos magnó, nincs benne az a tűz, az a lelkesedés, amivel védi gazdája védhetetlen húzásait és ostorozza ellenfeleit, akik nem értik a tévedhetetlen és csinos miniszterelnök újabb és újabb, egymásnak is ellentmondó kijelentéseit és tetteit.

A nívós és folyamatos seggnyalás Paganinijeire vágytunk, és most megkaptuk, mivel a Milla tüntetése végre kiverte a biztosítékot a Mandinernél, és hogy egy csöppet meg lett rugdosva, nyomában a Konzervatóriumnál, meg a többinél. (Lehet, hogy eddig is vinnyogtak valamit Orbán farpofái közül, csak nem hallatszott el idáig, bocs.)

Mint azt lapunk megírta, a Mandiner blog Robin Masters álnevű publicistája egy vasárnap délutáni kiadós együttlétet ajánlott a tüntetés helyett a „Nem tetszik a rendszer” megmozdulás videóját fölrappelő Karsay Dorottyának. Fölhívta a figyelmét továbbá arra is, hogy őt és barátait egy dél-angliai diszkontban sem becsülnék meg mint munkaerőt, és hogy azért nyavalyognak, hogy értéktelen a diplomájuk, mert valószínűleg ők is szabad bölcsészetre mentek. A dolog apró szépséghibája, hogy az álneves szerző a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium vezető beosztású alkalmazottja, s mint ilyen közvetlen tapasztalatokkal alig rendelkezik a versenyszféráról.

Szóval, Karsay Dorottya kétségtelenül nő, tehát a Mandiner konzervatív szerzőjének (európai értelemben vett keresztény, jobboldali értékrend) elsőként a dugás jut róla eszébe (természetesen kizárólag gyermeknemzés céljából), de elfelejti hozzátenni, hogy utána a konyhában a helye, mert olyankor megéhezik az ember.

Nem tetszik a rendszer - Nagyítás-fotógalériánk

Fotó:

Mint ahogy azt a ká-európai konzervatív, modern és nem kevésbé haladó értelmiség tudja: pénz számolva, asszony verve jó, és ezzel el is érkeztünk a KIM-be, a legfontosabb minisztériumba, mert itt még miniszter is van. Azért jó például nekem, mert kormányváltás esetén nem csörög a telefonom, hogy ugyan, legyek már államtitkár, de legalább minisztériumi osztályvezető, mint az a Mandiner és a Konzervatórium jeles szerzőinél megtörtént, mivel kényes vagyok az ilyesmire, meg nincs is olyan hosszú fejem, hogy egy politikus hóna alól inhaláljam a lábszagát.

Természetesen ezekre a szénalapú életformákra is szükség van, mert Orbán Viktor képtelen bekapcsolni a számítógépét, és a kis yuppie-k elmagyarázták neki, hogy ne írja az e-mail címsorába, hogy to Rákóczi út 44., mert elmegy enélkül is a levél. Ezért aztán baromi hálás, iskoláztat, fizet, kényelmes állást – nem is értem, miért kell beszari módon álnevek mögé bújni, ha már egyszer úgyis a párt állja a költségeket. Testőrt biztosítani meg nem szükséges, elvégre csak a jobboldal nevelt ki magának ütőképes csőcseléket. Akkor viszont miért olyan nehéz elviselni, hogy a millások Karsay Dorottyát állították ki a kopasz verőemberekkel szemben.

Jaj, ez már hippizmus, attitűd, meg ilyenek.

Viszont a politikai vastagbélben tenyésző Antilenin-fiúk most jól megmondták, hogy leszarják a köztársaságot (akárcsak Orbán), miközben nem értik, hogy miért kéne félteni a demokráciát pont tőle. További megfejtendő talány, hogy ha valaki felnyalja magát egy biztos politikai állásba (munkaalapú társadalom), akkor miért nem örül, hogy képességeihez képest magasan keres, a piacon nem kell megmérettetnie magát, mert ahhoz idióta, és miért kezd újságírásba, ahelyett, hogy rakosgatná félre a pénzt. Nem az zavar, hogy közpénzen tartunk el hülyéket, csak az, hogy miért nem tudnak kussolni, miért kell nekik rendszeresen bizonyítani, hogy lenézésünk nem véletlen.

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X