VV: Orbán leváltásán kívül semmit nem gondol a jövőről az MSZP

2013. március 06., szerda, 08:31 • Utolsó frissítés: 2013. március 06., szerda, 10:43
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Hogy a baloldal egésze végül a Bajnai- vagy a Mesterházy-féle irány mögé sorakozik-e fel, nagyon sokat el fog árulni arról, mit is várhatnánk a jelenlegi ellenzéktől kormányon – írja a Véleményvezér blog.

"Nem éppen úgy sült el az MSZP 19 perces új kampányfilmje, ahogyan azt készítői és megrendelői szerették volna – és a filmben feltűnő híres magyarok leszármazottainak tiltakozása, valamint az engedély nélkül felhasznált képekkel és videókkal megvalósított sorozatos szerzői jogsértések még csak a kisebb problémát jelentik" – írja a Véleményvezér blog.

A Véleményvezér érteni véli az MSZP kampánya mögött meghúzódó koncepciót. "Hiszen a szocialisták ismét azt csinálják, amiben mindig is jók, sőt nagyon sokáig a legjobbak voltak: a választók zsigeri érzelmeire és a megélhetéssel kapcsolatos félelmeikre alapozva negatív kampánnyal akarják a közvéleményt a kormány ellen hangolni. Ám hiába van ebben nagy gyakorlatuk, legalább három oka van, amiért az most mit sem ér. Egyrészt ez a trükk már elkopott: ami működött 2002-ben és 2006-ban, aligha működhet 2014-ben. A választópolgárok egyszerűen kiismerték már a szocialistákat és tudják róluk, hogy legfeljebb hatalmi alternatívát jelentenek a Fidesszel szemben, ám kormányozni ők sem tudnak. Másodsorban az MSZP ismét bebizonyította, mennyire ötlettelen és víziótlan párt: hogy Orbán Viktor leváltásán kívül nagyjából semmit nem gondolnak Magyarország jövőjéről. Nincsenek épkézláb üzeneteik, mindent, amit mondani tudnak, már ezerszer elmondták, régi szlogenjeikkel pedig új szavazókat szerezni nem lehet" – olvasható a blogon. A harmadik okhoz olvassa el a teljes bejegyzést itt!


VV: Orbán leváltásán kívül semmit nem gondol a jövőről az MSZP
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
NYÜZSI
 • 2014.04.24., 11:47

  Érti-e az LMP a saját szavazóit?

  Egyértelműen távolodik a hagyományos baloldali-liberális iránytól az elmúlt hetekben az LMP. Először Schiffer András nevezte hisztériának a német megszállás emlékműve elleni tiltakozást, majd szintén Schiffer beszélt arról, hogy az LMP „eurokritikus” kampányt fog folytatni. Két dolog képzelhető el: az LMP vagy nem ismeri saját szavazóit, vagy abban bízik, hogy a szavazótáboruk lecserélődött. De még az előbbi esetben is lehet szerencséjük.

  Hozzászólások »

 • 2014.04.23., 17:38

  Szabadság, Gábor, szabadság

  Csak ez számít, minden oda vezet, minden oda törekszik.

  Hozzászólások »

 • 2014.04.23., 12:30

  Heisler András válasza Bojár Gábornak

  A "magyarországi zsidóság" nem fasiszta vagy kurucinfós szöveg, hanem gyűjtőfogalom. A Mazsihisz elnöke reagál.

  Hozzászólások »
további posztok »
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X