szerző:
hvg.hu

Hogy a baloldal egésze végül a Bajnai- vagy a Mesterházy-féle irány mögé sorakozik-e fel, nagyon sokat el fog árulni arról, mit is várhatnánk a jelenlegi ellenzéktől kormányon – írja a Véleményvezér blog.

"Nem éppen úgy sült el az MSZP 19 perces új kampányfilmje, ahogyan azt készítői és megrendelői szerették volna – és a filmben feltűnő híres magyarok leszármazottainak tiltakozása, valamint az engedély nélkül felhasznált képekkel és videókkal megvalósított sorozatos szerzői jogsértések még csak a kisebb problémát jelentik" – írja a Véleményvezér blog.

A Véleményvezér érteni véli az MSZP kampánya mögött meghúzódó koncepciót. "Hiszen a szocialisták ismét azt csinálják, amiben mindig is jók, sőt nagyon sokáig a legjobbak voltak: a választók zsigeri érzelmeire és a megélhetéssel kapcsolatos félelmeikre alapozva negatív kampánnyal akarják a közvéleményt a kormány ellen hangolni. Ám hiába van ebben nagy gyakorlatuk, legalább három oka van, amiért az most mit sem ér. Egyrészt ez a trükk már elkopott: ami működött 2002-ben és 2006-ban, aligha működhet 2014-ben. A választópolgárok egyszerűen kiismerték már a szocialistákat és tudják róluk, hogy legfeljebb hatalmi alternatívát jelentenek a Fidesszel szemben, ám kormányozni ők sem tudnak. Másodsorban az MSZP ismét bebizonyította, mennyire ötlettelen és víziótlan párt: hogy Orbán Viktor leváltásán kívül nagyjából semmit nem gondolnak Magyarország jövőjéről. Nincsenek épkézláb üzeneteik, mindent, amit mondani tudnak, már ezerszer elmondták, régi szlogenjeikkel pedig új szavazókat szerezni nem lehet" – olvasható a blogon. A harmadik okhoz olvassa el a teljes bejegyzést itt!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!