Seres László
Seres László

Cégem, a három éve tízezer forintos alaptőkével bejegyzett Wartburg Tourist Betéti Társaság (ez a sógorom kocsija hosszú évtizedek óta) a keményen dolgozó kisembereket szolgálja, jutányos áron.

Tisztelt Nemzeti Együttműködés, az elmúlt napokban sokat olvasom az újságban, látom a tévében, hogy bizonyos közfeladatokat olyan bennfentes személyekre bíznak erősen kiszervezés jelleggel, akik nem minden esetben állnak a szakmapolitikai helyzet magaslatán, sőt, hovatovább kontár benyomást keltenek. Ez bizony rossz vért szül az olyannyira vágyott Nemzeti Egység oltárán, hiszen mit várjanak a kisemberek azoktól, akik nem mindig tekintik irányadónak úgy a szakmaiságot mint a költségtakarékos kivitelezést, sérelmünkre?

Az tehát a javaslatom, hogy bízzák akciós szakemberre a közfeladatok ilyen irányú kiszervezését, éspedig rám, különös tekintettel az ár-érték arányomra. Cégem, a három éve tízezer forintos alaptőkével bejegyzett Wartburg Tourist Betéti Társaság (ez a sógorom kocsija hosszú évtizedek óta) a keményen dolgozó kisembereket szolgálja, jutányos áron. Nem vagyok ugyan otthon a Tisztelt Együttműködés berkeiben, és nem voltam Habony Árpád esküvői tanúja (bár még lehetek), de a rendszerváltás hajnalán kitanultam a független vállalkozói lét alapjait, a maszek zöldség-gyümölcs kiskereskedési szektorban.

Előre bocsátom, hogy amióta az eszemet tudom, tehát a 2010-es választás óta, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének lelkes támogatója vagyok. Mint minden rendszernek. Emlékérmem van róla, hogy a hősies Fülkeforradalom idején a rádiónál harcoltam, a Békemeneten megvédtem hazánkat a Brüsszeltől. Nem szeretem, ha bárki bemigrál az országunkba, nem grasszálok borotválatlanul, a kockás flanelingemet 1980 óta fel nem vettem. (Itt említeném meg, hogy viszont a foci révén régóta ismerem Szijjártó Pétert, én szoktam benne néha az elemet kicserélni.)

Ezúton felajánlom tehát, hogy szakértői tevékenységem révén az alábbi fontos közfeladatokat határidőre, akár féláron is teljesítem:

Rádiós hírblokkok gyártása, kívánság szerint csak pozitív hírekkel

Teljesen fölösleges Giró-Szász András természetes személyt leterhelni olyan feladatokkal, amik meghaladják az ő kompetenciáját azon felül, hogy ő brancson belül van. Bt.-nk etikailag összeférhető, plusz régóta ismeri a híreket, hiszen a szocializmus óta hallgatjuk ezt a műfajt, és jóeső érzés látni, hogy annyi tévelygés után ismét Matúzné tv-híradója a mérvadó. Nos, tisztelt Együttműködés, ilyet mi is tudunk. Az MTI híreihez mi is hozzáférünk, és értjük a feladatot, ami a nép megművelése.

Specialitásunk egyébként a csak jó hírek szállítása, hiszen ami rossz, az előbb-utóbb be fogja folyásolni az emberek alkotó kedvét, a mindennapokat. Lelkesítő, pozitív híreket írunk majd bővülő termelésről, emelkedő bölcsődékről, egyéb magyar sikerekről. Bozai Józseffel tárgyalunk éppen a felolvasásuk tárgyában, de szükség esetén beugrik a sógorom, állítólag jó az orgánuma. A pozitív gazdasági hírekhez kreatív könyvelőnk, Irénke segítségével statisztikákat is elő tudunk állítani: senki nem tud úgy GDP-t felkerekíteni, sőt, merőben új adatokat kitalálni, mint ő.

Vállaljuk egyébként felesleges videófilmek leforgatását is a bevett ár töredékéért, hozott anyagból.

Városi közvilágítás megszervezése, a sérültek elszállítása

Dunaújváros után immár Zalaegerszegen is felütötte a fejét a sötétség, miután a tisztelt Együttműködéshez közeli családi, ill. baráti vállalkozókkal végeztették el az utcai közvilágítás felújítását. Nos, csodát mi sem ígérünk, de a sógoromnak van villanyszerelő barátja, aki már hallott a LED fényekről, és azt mindenképp megígérhetjük, hogy ennél nagyobb sötétség nem lesz. Betéti társaságunk sokkal jutányosabb áron újítja fel Magyarország maradék utcáit.

Mindehhez azért biztonság kedvéért tévékampányt is szerveznénk, hogy sötétedés után mindenki maradjon otthon, illetve önök ugye élhetnének a kijárási tilalom eszközével. Gázolási probléma kihívás esetén természetesen gondoskodunk a sebesültek szakszerű kórházba szállításáról (a Wartburg kombiba olyan öt test fér bele egyszerre), ill. szociális temetés leszervezéséről a mindenkori temetők külön e célból lízingelt parcelláiba.

Gyorstalpalók, utólagos diplomák megszervezése pártközeli politikusoknak

Mészáros Lőrincnek gyorstalpalón kellett utólag levizsgáznia földművelési ismeretekből, miután szerencséje volt, és gázszerelő-vagyonkezelő-polgármester létére földbirtokhoz jutott? Ezt kellett olvasnunk a sajtóban. Ha velünk dolgoztatnak, nem fordul elő ilyen malőr: ha a tisztelt Nemzeti Együttműködéshez hasonlóan mi is előre tudjuk, ki fog nyerni a földtenderen, időben megírjuk számára az esetleges oklevélhez szükséges szakmunkát, ill. mi eljárunk az illető helyett a mindenkori tanfolyamra.

Ha hozzáférhetünk a 2016/17-es politikusi kinevezések, trafikos és földművelődésügyi győztesek központi listájához, akciósan elintézzük a diplomamunkát (referenciamunkánk: Schmitt Pál akadémiai karrierje, amely a mi kezünk – és időközben halott bolgár barátunk – nyomának munkáját dicséri), és a szakdolgozatból éppúgy professzionálisan eltüntetjük a forrást, mint (felárral) a forrás szerzőjét. Mostantól mindenki érteni fog mindenhez! Három évre garanciát vállalunk arra, hogy a sajtó érdeklődése az idő múlása folytán tárgyát (és ha kell: alanyát) veszti.

A kazah juhtenyésztés egyébként a sógorom egyik specialitása, egyszer a Szovjetunióban már evett juhot.

Idegen erők megszervezése tüntető, lázongó erők mögé

Hiába állítja Pilz Olivér, hogy csak a tábla van mögötte, ha Miniszterelnök úr pontos és csereszabatos megfogalmazásából tudjuk: mindenki mögött áll valaki, aki nem tartozik oda. A Nemzeti Együttműködés eme fontos pillére azonban könnyen nevetség tárgyába fulladhat, ha előbb-utóbb nem prezentálja, hogy valóban külföldi érdekek állnak az egyes önjelölt civilek, tanárok, ellenzéki pártok mögött. Na ebben is tudunk segíteni.

Alulírott vállaljuk, hogy bármely önök által kipécézett társadalmi csoport, izgága személy, ellenzéki-ellenséges megmozdulás mögé megszervezzük a külföldi támogatást, hálózatot. Aki már csinált Soros György nevében Facebook-oldalt, tudja, hogy az internetes világháló korában nincs lehetetlen. Hamarosan látható lesz, hogy a kik is mozgatják valójában a pilzolivéreket és hasonszőrű barátocskáikat, hiszen megcsináljuk a kapcsolati hálójukat az amerikai Demokrata Párttól a Moszádon át a Németországi Migránsokat Bújtató Központig.

Gravitációs hullámok megszervezése Budapestről, vagy az agglomerációból

A tisztelt Nemzeti Együttműködéssel együtt a mi bt.-nk is nagyon örült modern korunk legújabb tudományos-fantasztikus felfedezéséhez, a gravitációs hullámokhoz, amiknek a létét a sógorom ugyan régóta gyanította, de bizonyítani nem tudta, és amikor fekete lyukakról beszélt, mindig trágárság lett a vége. Eljött az ideje, hogy a tudásközpontú rendszer önálló eredményeket is felmutasson e tárgyban a tudomány világának, és bebizonyítsa: mi, magyarok is képesek vagyunk a hullámverésre!

Kőbányai központunkból vagy más, tetszőleges főváros-közeli helyszínről bt.-nk vállalja, hogy lehetőségeihez képest olyan intenzíven a földbe döngöl valamit vagy valakit, hogy annak rezgéshullámai egészen biztosan elérnek a tér-idő kontinuum valamelyik, később meghatározandó pontjáig. De Soroksárig egészen biztosan, és innentől már lehet cikkeket iratni a nagykövetekkel, hogy magyar tudósok átütő sikere. A lényeg az, hogy nem ismerünk lehetetlent! A határ a csillagos ég! Az MTA-val már kerestük a kapcsolatot, de a portán nem vették fel. Holnap újra megpróbáljuk.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!