szerző:
hvg.hu

31 halottja, 300 sebesültje van a brüsszeli támadásoknak, a legtöbben égési sérüléseket szenvedtek. Négy kómában lévő beteget még nem sikerült azonosítani.

Maggie de Block, a belga egészségügyi miniszter bejelentette a brüsszeli robbantások áldozatairól szóló legfrissebb adatokat.

Közölte: 31 halálos áldozata van a repülőtéri és a metróban történt robbantásoknak. 300-an vannak a sérültek, közülük 150-en még mindig kórházban vannak. Közülük 61 embernek súlyos az állapota, őket még intenzív osztályon kezelik.

A sérülések nagy része háborús sebekre emlékeztető égési sérülés. Négy pácienst, akik még kómában vannak, nem sikerült azonosítani.

A sérültek 40 különböző nemzetiséget képviselnek, tízen közülük franciák.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!