RSS Google Plus

Alien vs. Predator

2012. március 19., hétfő, 08:40 • Utolsó frissítés: 2012. március 19., hétfő, 09:03
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Hurrá, van haszna is a Fidesz gőzhengerének: eltiporta a szcientológiát. De ki tiporja el a pedofil világmaffiát?

„Felkavaró dokumentumokat olvashattunk, történeteket láthattunk a képernyőn a magát egyháznak nevező szcientológia árnyékvilágából, a polgár rendőrért, ügyészségért, törvényhozásért kiált, látván a megdolgozott és manipulált agyú és lelkű, magatehetetlen bábbá lerongált áldozatokat.” (Ludwig Emil, Magyar Nemzet, 2011. november 10.)

A publicista akkor már nyitott kapukat döngetett, készen volt az egyháztörvény, a kodifikációs remekmű, amely szerint a képviselők átlagolt bölcsessége dönt arról, melyik hiedelem követői élvezhetik az egyházi státus előnyeit. Ez merész elképzelés akkor, amikor ezeknek a képviselőknek a  többsége egy tőmondatnyi kérdésre sem képes érdemben válaszolni, és idegesen ügetve, ütemesen brekegik, hogy „Fidesz sajtóosztály”. Szóval ezeknek nyilván gőzük sincs arról, amiről döntenek, legalábbis védhető indoklásuk semmiképp, tehát hülyeség rájuk bízni apróbb ügyeket is, mint azt, hogy melyik isten az igazi.

Mindenesetre a szcientológiát kiszorították az elismert egyházak közül. Ez ennek az ámokfutásnak a járulékos jótéteménye; olyan, mint amikor lebombáznak egy lakótelepet, és elpusztul egy csomó csótány is.

A valóban visszataszító szcientológia ellen két fő kifogása volt kritikusainak. Az egyik, hogy ez nem vallás, hanem a vallás fogalmának meghekkelése; a másik, hogy ezek destruktívak. Semjén Zsolt például nem habozott kijelenteni, hogy amíg ő a Parlamentben van, addig a szcientológia nem lesz egyház e féltekén, mert utálatos az Úr színe előtt.

A szcientológia ismertté vált tanításai kétségtelenül éktelen hülyeségek, kábé olyanok, mintha valaki komolyból jedinek képzelné magát. De nemcsak a tudományos tényekkel áll hadilábon, hanem még sci-finek is rém rossz: ez egy vallás- és világnézet-paródia. Ez az észrevétel jogos, és lehet rajta jókat röhögni vagy kíváncsian tanulmányozni, csak egyet nehéz: törvényt írni belőle. Mert mi lenne abban? Hogy ami röhejes mese, az nem egyház? És mi a röhej mértékegysége? Hány Xenunak felel meg a Jézuska? A DC-8-as űrhajók hogy aránylanak a pucér mennybemenetelhez? És mennyire illetékes ebben a kérdésben ez a rakás fent említett zoknibáb, a parlamenti képviselők?

Az már komolyabb érv, hogy ezek gonoszak. Itt van mindjárt az a szokásuk, hogy a hívőket alaposan megkopasztják, pénzért adják az áldást, és ilyet igazi egyház nem csinál.

Na de olyat se ám, hogy ingyen működne! Hanem inkább kiveszik a költségvetésből a levajazott tízmilliárdokat, és aztán szemforgatva illegetik magukat, hogy ők milyen szerények, nem kérnek pénzt a hívőktől. A katolikus papok például valóban csak a szentségekért szoktak pénzt követelni, zsebbe természetesen: temetésért, esketésért, esetleg ördögűzésért. Az állami támogatás fejében térítésmentes alapszolgáltatást is biztosítanak, elsősorban az ifjúság részére. És sérelmére.

A pokol angyalai

Nem kérdés, hogy a szcientológusok számlájára számos bűncselekmény írható: a szerzetesrendben – a Sea Orgban – tapasztalt durva bánásmódról, adatvédelmi aggályokról és egy-két gyanús halálesetről tudhat az érdeklődő, ami persze bőven elegendő, hogy rendőrért, ügyészért, törvényhozásért kiáltson a polgár.

Csak hát ebből sem vezethető le, hogy ne lehetnének egyház. Hiszen a legnagyobb, legelismertebb, konkrétan kormánypártot delegáló katolikusok viselt dolgaiból az következik, hogy az aljasság, a kegyetlenség, a fejéig bűzlő világszervezet és a horrorisztikus bűnök tömege a lehető legjobb ajánlólevél.

Ugyanis a katolikus egyháznál nehéz undorítóbbnak lenni, akármilyen lelkesen robbantgatnak az allahisták.

Hogy több tízezer gyereket rontottak meg csak Hollandiában, abban csak a mennyiség megdöbbentő, a hajlam közismert. Hogy ezután még az áldozatokat kasztráltatták, az viszont egyértelmű jele annak, hogy ezeknek nagyon beteg elképzelésük van az igazságtételről. Százezernyi spanyol újszülött elrablásában voltak bűnrészesek aktívan és passzívan egyaránt. Vidáman és tudatosan elnézték, hogy Krisztus Légiója néven gyermekháremet működtessen egy igazi ragadozó szörnyeteg hatvan éven át. A Sea Org könnyed férfias szívatás a Magdolna-nővérekhez képest. És ez csak csemegézés a beláthatatlan mocsoktengerből. Semmi inkvizíció: ez a közelmúlt és a jelen. Ha ez Krisztus menyasszonya, akkor komolyan érdekel a Sátán ajánlata.

Az áldozatok számából az látszik, hogy a katolikus egyházban előfordulhatnak ugyan jó emberek, de nem érik el a kritikus tömeget: több itt a szörny, mint a szent. Ezekről az ügyekről tudtak a püspökök, és megérkeztek a panaszok a Vatikánba is. Soha, egyetlenegy pedofil vadállatot sem adott át az egyház önszántából a rendőrségnek, ügyészségnek, törvényhozásnak. Mindig az áldozatok, a világi hatóság és a sajtó hozta nyilvánosságra, hogy milyen pokoli bűnöket követtek el katolikus papok, és hogyan fedezték őket a kollégáik, akik mindenről tudtak. Senki nem szegte meg az omertát, senki nem borította ki a bilit – Joseph Ratzinger sem, akinek ma pápaként van pofája azon siránkozni, hogy akik a bűnügyeket leleplezik, azok ártani akarnak az egyháznak.

Hát már miért ne akarnának ártani annak az egyháznak, amelyik gyerekek megerőszakolását eltűri, sőt, megszervezi? Van egyáltalán épeszű ember, aki ilyen egyháznak ne akarna ártani? Milyen torzult, magatehetetlen bábbá lerongált lénynek kell lenni ahhoz, hogy azt mondja valaki: ó igen, megdugott a koma egy pár kisgyereket, de inkább nem csinálok botrányt, mert a mi kutyánk kölyke?

Szóval erről szólna a keresztény Európa projektje, mi? Büntetlen gyerekvadászatról?

Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re” – mondta Semjén Zsolt 2005-ben. Néhány év távlatából már úgy tűnik, mintha ez a szakállas és a szakálltalan pedofilok harca lett volna a piac felosztásáért. És igen: súlyos korrupciós és szexuális bűncselekmények eltussolása után húzta el a belét Magyarországról Juliusz Janusz apostoli nuncius, de csak azután, hogy Semjén kitüntette. Bizonyára jót röhögtek azon, hogy hoppon maradtak a szakállasok.

Örvendetes, ha a deviáns, adatvédelmi kihágással gyanúsítható szcientológiát az állam nem támogatja, véletlenül sem ad a kezükbe oktatási intézményeket, és szemmel tartja őket akár titkosszolgálati eszközökkel. Az is helyes, ha minden sunyi beépülési kísérlet láttán felhangzik a sziréna: szcientológus ólálkodik a kertek alatt, és vitaminbrosúrákkal próbálja megrontani az óvodások lelkét. Kiáltson ilyenkor a polgár rendőrért, ügyészségért és törvényhozásért.

De kinek kiáltson, ha katolikus papot lát a gyerekek közé settenkedni?

180 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2013. február 13., 23:59 Vaki Vaki...

Írtam egy szép hozzászólást, de szokás szerint(!!!) a blogmotor elnyelte, mielőtt elküldhettem volna.

Szóval kedves szerkesztőség!
csinálják meg ez a k***va lapot!

Részemről egy darabig megint hanyagolom és nem jövök vissza!
Megéri?

2013. február 12., 14:44 BakterHouse

Majd' egy évvel később újraolvasva is tökéletes írás.
Az is jellemző, hogy a negatív hozzászólások is legfeljebb értékítéletet tartalmaznak, érveket, pláne a cikk állításaira reflektáló, vitára hajazó bármiféle reakciót nem. Így megy ez... (:

2012. május 1., 00:06 Horváth Ákos Péter

Mekkora mocsok vagy te, Gennyes Tóta.

2012. április 30., 21:10 Botos József

Szasztok! Én támogatok minden szcientológia ellenes megmozdulást. Sajnos ez a szekta beszippantotta az egyik családtagomat, de nem adom fel a harcot amíg élek és ha valaha is problémája lesz neki belőle sajnos felveszem a harcot az egyházzal és felvállalok bár milyen szci. egyház ellenes média szereplést. Sajnos tiszta agymosottá teszik tagjaikat, és a befolyásolható embereket mindig megtalálják! Vigyázat emberek, nem a tagok rosszak, hanem a szci elv. és a vezetők akik úgymond kizsákmányolják anyagilag a tagokat , állandő drága tanfolyamok, rendszeres aományozás stb. Most indult egy országos kezdeményezésük, a Drogmentes Marathon végig járják /futják??/ az egész országot, de nem a drogok miatt, azért miért kell futni, hanem , hogy minél több emberkét becserkésszenek a volt egyházukba - Már sok helyről kitiltották őket polgármesterek , mármint a Drogmentes Marathon futási szci akciót stb. de vegyük fel mi is ellenük a harcot, mert csak így győzhetünk és érhetjük el, hogy minél kevesebb család járhasson úgy, mint mi!

2012. április 6., 11:10 vezoli

Kérnék értékelést Tóta W. úrtól.

KÉSZ - Osztie Zoltán helyzetértékelése a Schmitt-ügyről
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége elnökeként fölszólalok az égbekiáltó igazságtalanságok, valamint gyűlöletkeltő manipuláció láttán, amely napjainkra kicsúcsosodott.
2012. április 2. 14:09

Minden gondolkodó honfitársam előtt nyilvánvalóvá vált, hogy az elmúlt napok történései nem a köztársasági elnök úr disszertációjáról szólnak. Bántó − az értelmiség állapotát is jellemzi −, hogy a megszólalók is csak a következményekről beszélnek, de az okokról nem. A doktori értekezés csak előrángatott ürügy, amellyel jól ismert körök folytatják Magyarország és nemzetünk elleni hajtóvadászatukat.

Kikből állnak ezek a körök? Azokból, akiket reprezentálnak például az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért Mozgalom aktivistái, akiket külföldről pénzelnek, hogy anarchista akcióikkal belülről bomlasszák országunkat. Minősítésüket a saját maguk által választott jelképes alak (Dopeman) meghatározza.
Politikai indíttatású anarchista csoport irányítja a SOTE doktorok szenátusa és az egyetem rektora viselkedését, döntését. Valóban válságba jutott a magyar tudományosság? Szó sincs róla! Kik azok, akiknek érdekében áll, hogy ilyen túldimenzionált ügyet csináljanak a kérdésből? Ki az, aki ezt a doktori értekezést előszedte és megtámadta?
Vajon kiknek állt érdekében, hogy ahelyett, hogy államférfiaink mellett a külső támadások pergőtüzében kiálljanak, újabb dühödt, összehangolt támadásokat intézzenek ellenük. Milyen jogon mernek még megszólalni azok a közszereplők, akik kirabolták egyéni haszonszerzés és külső megbízás érdekében az országot, emberek élete szárad a lelkükön, családok sokasága ment tönkre miattuk? Ezen tetteik elfedése érdekében erkölcsi relativizmust támasztanak. Hiteltelen minden szavuk, ki kellene tiltani őket minden közszereplésből! Ha valami szégyennel kell, hogy eltöltsön bennünket az éppen az, hogy még mindig részt vehetnek a politikai életben.

Elég volt az idegenszívű hazaárulókból, akik gátlástalanul folytatják − egy erőszakos kisebbség tagjaiként − gyűlöletkeltő kampányukat. A gyűlöletbeszéd törvényét éppen ők hozták, amely ellen ők vétenek a leggátlástalanabbul. Mindezekből felismerhetjük őket és szándékukat.

Felhívom elsősorban a magyar értelmiséget, a nemzet sorsáért felelős közszereplőket, hogy értékeljék a folyamatok mögötti összefüggéseket!

Budapest, 2012. április 2.

Dr. Osztie Zoltán
a KÉSZ elnöke

További 175 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Alien vs. Predator
  Másolat Önnek

NYÜZSI
további posztok »
t-W-itter
Mi az a twitter?
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X