Székely Csaba: Ateista kakukk ül keresztény magyar tojásainkon

Székely Csaba

3 perc

2020.01.03. 10:00

A színházak ellen indított háborúval foglalkozó cikk terjedelmi okokból nem tér ki arra, hogy a kormány hány testrészét kellene megcsókolniuk a balliberális művészeknek, helyhiány miatt pedig nem idéz a kortárs darabokban hallható mocskos kifejezéseket. A szerzőnek így is marad elég mondanivalója.

Tombol a balliberális művészvilág hőbörgő holdudvara, vicsorog a sok habzó szájú balliberális kultúrtényező, és dühödten sivalkodnak az aberráns balliberális szcénák színterei!

Joggal szól a kérdés:

vajon ezúttal mit követett el apostoli kormányunk, hogy ezt a bűzösen gőzölgő balliberális latrinalevet ismételten sikerült felbugyogtatnia?

A válasz nem egyszerű.

Szűzi tisztaságú kultúrpolitikusainknak szinte semmit sem kell ugyanis tenniük a balliberális biohulladék felpiszkálásáért. Már az is elég, ha színházigazgatókat szeretnének cserélgetni politikai alapon, a sok balliberális torzszülött máris utcára kúszik, mint valami undorító mocsári pióca, és hisztizni kezd, hogy miért nem gyalázhatja szabadon a mi keresztény értékeinket. Mert tévedés ne essék, a deviáns balliberális művészvilág mindösszesen két dolgot tud mesterfokon űzni: a keresztény értékek gyalázását, és sorolhatnám.

Ez történik most is. A bennünket igaz keresztényi útra vezető kormány már megint bőkezű gesztust tett a kulturális élet szereplői felé, de a balliberális varangycsorda ezt úgy hálálja meg, hogy kihömpölyög az utcára, és rátelepszik a konzervatív kultúrára.