#Ákos

hvg.hu Itthon

"A Házelnököt, meg az Ákost hagyják békén!" - kifakadt a fideszes borász

Szükségét érezte Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselő is annak, hogy megvédje a nőkről tett kijelentései miatt kritizált Kövér Lászlót és Ákost. Helyesírási hibáktól sem mentes Facebook-posztjában a terhes Cameron Diaz és a "beteglelkű média" is szerepel. Egy másik posztban a képviselő egy szenvedélyes hangú verset is közölt a szülésről és a "szarból font ostorról".

MTI Gazdaság

Csak a mobilnet-szerződéseket mondják fel a Telekommal

Csak a mobilnet-szerződéseket mondja fel a kormány a Magyar Telekommal - pontosította a mai szerződésbontásról szóló bejelentést Kovács Zoltán kormányszóvivő. Szerinte van olyan minisztérium, ahol 103 ilyen szerződés felbontását már meg is indították.

MTI / hvg.hu Itthon

Szerződéseket bont fel a Telekommal a kormány Ákos miatt

A kormány utasította az összes minisztériumot és minisztériumi háttérintézményt, hogy mondják fel szerződéseiket a Magyar Telekommal - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtökön. Később máris pontosított, e szerint csak a mobilnet-szerződéseket mondják fel. A Telekom egyelőre nem kommentál.

hvg.hu Kult

Ákos tapsot kért a „gyűlöletmestereknek”

Szerdai koncertjén többször is szóba hozta Ákos a női szerepekről tett nyilatkozata utáni sajtóvisszhangot. Mint rajongóinak mondta, többet foglalkoztak vele az utóbbi két napban, mint előtte két év alatt.

hvg.hu Itthon

Kocsis Máté "bódult libbancsokat" emleget Ákos védelmében

A józsefvárosi polgármester szerint undorító, amit az énekessel "művelnek", ráadásul Ákos szerinte nem is azt mondta, amivel vádolják. A koncertre elmegy és viszi feleségét is, aki "sikeres nő" és "büszke rá, hogy tartozhat valakihez, és büszke rá, hogy gyereket szült".

hvg.hu Vállalkozás

Ákos elbukta a telekomos szerződését

Szerződést bontott Ákossal a Magyar Telekom az énekes Echo Tv-s interjúja miatt, amelyben egyebek mellett arról beszélt, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak, és a női egyenjogúság nem egyezik a normalitással.

hvg.hu Kult

A legjobb poénok Ákos koncertoldaláról

Ákos nyilatkozatára vicces trollok pezsdítették fel az énekes facebookos koncertoldalát. Kigyűjtöttünk pár poént, mielőtt az admin törli őket.

hvg.hu Itthon

Deutsch Tamás: "Ez nem megy szülés nélkül"

A fideszes EP-képviselőnek is volt pár szava a párttársa által kirobbantott vitára a nők szerepével kapcsolatban. Deutsch Tamás szerint apának és anyának lenni egyaránt nagyszerű, és még az örökbefogadáshoz is kell "valakinek szülnie".

hvg.hu Kult

Ákos és a nők dolga: nagyon kiakadt a menedzsment a reakciótól

A „Szegedi Kovács Ákos Fanclub” arra hívta fel a figyelmet, hogy a zenész nem sorolta fel a nők feladatai közt, hogy az ő koncertjeit látogassák. Ezért arra biztatták a női rajongókat, hogy váltsák vissza a koncertjegyeiket. A "dalcsináló úr" menedzsmentje érdekes levelezésbe kezdett a klubbal.

hvg.hu Nyüzsi

Nem lesz "szülőhely" az Ákos-koncerten – beindult a mémgyár a neten

Kövér László házelnök és Ákos, a "konzervatív ikon" mondataitól hangos az internet, amióta mindketten hasonló tartalmú eszmefuttatásokat tettek a nők szerepével kapcsolatban. A vasárnapi Fidesz-kongresszuson Kövér a "feminin férfiakról" és a "genderőrületről" értekezett: "Nem akarjuk a Soros-félék nyitott társadalmát", "nem akarjuk a genderőrületet", és azt sem, hogy Magyarország olyan jövőtlen társadalommá váljon, ahol "férfigyűlölő nők" és "feminin férfiak" a gyermekekben, családokban csak az önmegvalósítás akadályát látják. "Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk" – tette hozzá. Ákos pedig úgy látja, a nőknek a "női princípiumot" kell beteljesíteni: valakihez tartozni, valakinek gyereket szülni, anyának lenni. Az internet fantáziáját beindította a két nyilatkozat, elindult a mémgyár.

hvg.hu Kult

Videó: Ákos is megmondja, mi a nők dolga

Magyarország első számú popikonja, Kovács Ákos az Echo tévén szakértett a nők szerinte ideális szerepéről. Az biztos, hogy az énekes-dalszerző szerint a nőknek nem dolga, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Ákost az után kérdezték meg, hogy némi felhördülést váltott ki Kövér László vasárnapi nyilatkozata, amelyben a női önmegvalósítás felső fokaként a gyerek-, sőt unokaszülést nevezte meg.

1 2 3 4 5 6 7
Minden idők egyik legnagyobb zsarolását látjuk, vagy a futball teljes reformját?

Minden idők egyik legnagyobb zsarolását látjuk, vagy a futball teljes reformját?

Levegővétel az intenzív osztályon: kinek jusson?

Levegővétel az intenzív osztályon: kinek jusson?

Csányi szerinte az Eb-t még nem veszélyezteti a Szuperliga

Csányi szerinte az Eb-t még nem veszélyezteti a Szuperliga

Hivatalos: jön az új Downton Abbey-film

Hivatalos: jön az új Downton Abbey-film

Díjat kapott Horvát Lili filmje Clevelandben is

Díjat kapott Horvát Lili filmje Clevelandben is

A Tottenham lapátra tette José Mourinhót

A Tottenham lapátra tette José Mourinhót

Elképzelhető, hogy nem újítja meg szerződését az Európai Bizottság az AstraZenecával

Elképzelhető, hogy nem újítja meg szerződését az Európai Bizottság az AstraZenecával

A nők vitték sikerre az 50 éves Bangladest

A nők vitték sikerre az 50 éves Bangladest

A címlapról ajánljuk